arkadaşlar sizcede güzel olmaz mı?

Uzunefe

Altın Üye
Reaction score
0
arkadaşlar sitede radyo , mirc gibi şeyler yapıldı ama yine bizim farkımız olmalı . eğer mümkünse site içinde yada başka bir yerde online okey , tavla yada satranç gibi oyunlar yapılsa ve sadece haclhell üyeleri girse size nasıl olur ???

arkadaşlar yine birileri laf edecek ama

online oyunları kurmak biraz sıkıntı diye biliyorum.
daha onemlisi iyice geyik olur diye düşünüyorum.

x : adam yanlıs anladı diye ben editliyordum zaten ;)

ya da flash oyunlar olabilir ve skor forum içinde tutulabilir hatırlıyorum bazı forumlar denemişti ve başarılı sonuçlar olmuştu fakat açık yarattığı için kaldırmışlardı dark yaparsa açık felan kalmaz eminim ;)

zor bişe ama olursa, basit bi tavla olsun, ordan üye seçip davet edelim 2 tavla attıralım kardeş kardeş :) puanlı, turnuva yada başka oyunlar falan olmasın, oynansın bitsin yani, foruma ayıracak zaman kalsın :D

bence yapılırsa güzel olur ama uzun iş yafff :)

iyi güzelde kolay olacağını sanmıyorum bu işin...

en azından farkımız olur

ehü ehü konuyu baştan yarattım herkes görüşünü bildirsin güzel bir fikir m_y zaten bi ara karıştı sanırım senin editle benim ki denk geldi neyse sorun değil ;)

Okey Tavla Vb. Oyunlar ıcın Oyun Server Varmıs Onun ıcın ozel oyle Duymustum Zor olur Bencede Hack sıtesınde Okey tavla tuhaf Olur Benım fıkrım Boyle

Xfiles' Alıntı:
ya da flash oyunlar olabilir ve skor forum içinde tutulabilir hatırlıyorum bazı forumlar denemişti ve başarılı sonuçlar olmuştu fakat açık yarattığı için kaldırmışlardı dark yaparsa açık felan kalmaz eminim ;)

flash oyunlar hiç de fena fikir değil esasında burda skor tablosuda güsel olur...

çünkü hem dikkat çekici hemde insanlara hırs yaptırır...

m_y'nin msjını gördüm ne biçim küfretti waryaa:Dşaka lan küfretmedi.uzun'un teklifi fena diil.şayet tavla açılırsa direk oraya mod adayıyım bilin onu:Dçok fena oynarım hee.ancak dark abi'den yardım alırsanız beni yenebilirsiniz ona göre:D

Teufel in sölediği mantıklı geldi bu sitede biraz abes kaçar. Zorluk için bişey diemiyorum Dark abi söylicektir zor olup olmadığını :)

bence de güzel ve değişik olur...hatta skor tablosu falan iyi gider...her geçen gün daha çok gelişiyoruz Dark yaparsa sorunsuz oynarız...bizim millet oyundan kalkamaz forumu unutur walla:D

aşacagını sanmıyorum ama amacını asmadıkca güzel bi fikir bence hatta sahane ee adımız kumarbaza cıktı valla
bu arada sampiyonlar listesi ve kömeçler listeside olusturulur daha iyi olur ama kömeç listesinde kalanların halini düşünemiyorum valla : )

yok arkadaşlar öyle kendi aramızda ama ciddi oyuncular girsin artık 1 el oynayıp da çıkanı sorunlu banlar artık :D

Katılıyorum. Tavla olsa süper olur ;) Puanlı olursa çekişmeli olurda.

Geri