arkadaşlar onursal üye oldum.....

HayırLı OLsun ;)

hayırlı olsun ama saçma çünkü herkez böle açsa ooo kirliliğe bak kapanır :S

kirlilik olmasın diye buraya kendimi ekliyorum arkadaşlar ben de kıdemli oldum yupi :hhdil
KopyasYeniWindowsResimDosyas2.jpg

tigarahmet ve derbederin hayırlı olsun..

Hayırlı Olsun...

tigerahmet&derbederin sizleri kutlarım:):):)

Hayırlı olsun hr ikinizede ......:clap

Blackheart:
4 yıllık artık logom haline gelmiş avatarımı araklamışın...İsmi bile aynı ....xx isimsizler diye kaydetmiştim başına x koyma sebebim dosyada sona gitmesi ve kolay bulabilmem içindir...Her forumda nickimde avatarımda aynıdır benim logom gibi bişi...Froumda bir saygı vardır birinin değiştirmeden kulladığı avatar izinsiz kullanılmaz...Bende geçen iskonun avatarına bayıldım ama o kullandı diye kullanmadım sorma gereği bile duymadım...Ki nitekim değiştirmemde avatarımı bilen bilir benim avatarım hep budur...Nickin bile bana benzio zaten ben sanıcaklar seni ki demin ben aa buraya yazı yazmamıştım diye şaşırdım baktım nick farklı...Değiştirmeni rica ediyorum!!!!!Saygı lütfen!!!!!

ooohooo her rütbe atladığında tebrik konusu açılcak olunursa burası ne hale döner haberin war mı senin
lütfen biraz daha mantıklı davranalım konu açarken

Mehmet Yaptıgın Çok Seviyesiz Bir Davranış.Bir Kişiye Böyle Cevap Verme Hakkını Sana Kimse Vermedi.

Bu Lafın Sadece Sana Degil Tüm Bölye Düşünenler İçin.

Bu Bölümde İsteyen İstedigi Konuyu Yazar.Bundan Sanane ?

Her Açılan Konuyu Okuyup Cevap Yazmak Zorunda Degilsin(iz).

Emin olun KOnuları Silmek O KAdar Zor Degil Yani Kirlilik Filan Olmaz.Belli Sürelerde Gerekirse Silinir.

KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR.

Geri