arkadaşlar nokia telefon almak istiyorum ama ne önerirsiniz?

de@tly

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar nokia telefon almak istiyorum .çünkü diğer mmodelleri sevmiyorum. ne önerirsiniz bana?yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.ben 6131 almayı düşünüyorum.en gözüme çarpğanı o n76 95 almak istemiyorum özellikleri var ama çok kaba.bana kibar telefon olacak çok büyük 'takoz' olmayacak.para mühim değil.

takoz gibi gözükse de n95ten vazgeçme derim ben san kardeş

ama çok kaba yaw biras daha kibar olsa süper olcak ama.bu nokia neden böle kaba telefon yapıyo anlamaıyom.çok özelliği var ö yüzden mi?????

6500 slide

7x0x2rb.jpg

çok şey mi istiyorum diye düşünüyorum

bn sadce güzel özellikleri olan biras kibar teefon isitoyrum.çok kaba olmayaxacak. n95 one öyle takoz gibi bişi özelliği çok ama çok büyük ve kaba

n73 ü tavsiyederim ama wireless ı yok.

6131 Hakkinda Ne DÜŞÜnÜyorsunuz ArkadaŞlar??? BENM HOŞUMA GİTTİ.SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ??İYİ BİR TELEFON MU ALMALI MIYIM

20060627-6131_edesta_auki_kadessa.jpg

nokia-6131-combo.jpg

nokia 6120 hem kibar hem özellikleri ii çift kameraLı hemide :D 6300 a benzio ama deiL....

ben nokia 6288 kullanıyorum. 6 ay oldu memnunum. Kaba biraz ama güzel kullanışı rahat oluyor.

Aradığın özelliğe bakmanıda isterim. Sasdece nokia olarka bakma piyasada kaliteli olan telefonlard mevcut.

n serisini almak istemiyorum ya şimdi bi telefon alacak ne kadar dır dır yapıyo diyenleriniz olabilir de güzel bi telefon olsun hayaytta en güvendiğim kişiye ve kendime alcam güzel olsun biras demi

bana sorarsan n72 derim..en sevdiğim kişi dediğine göre bir bayana alıyosun :aşk o zaman n72 nin pembe si var, süper!!!! ben kendime alcaktım ama pederden izin çıkmadı siyahını aldım mecbur :durdurun
özellik olarak tek eksiği 2. kamerası..

8ehl7wj.jpg

6sslqpc.jpg

evet bir bayana alacağım.bir tane de kendime alacağım. buggün bayiye gidip katalog alacağık. fikielerinizi benimle paylaşıtğınız için size çok minnettaruım.

Geri