Arkadaşlar ne yapmam lazım Lütfen yardımcı olun

bekodiyar

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba
Arkadaşlar benim kaşlarım birleşik %80 oranında. Bunu benim nasıl almam lazım Tüy dökücü kremler falan var. Çaktırmadan yavaş yavaş ortadaki tüyler gitsin istiyorum ne yapmam lazım yardım edin lütfen çok tşk ederim

Hahahahaha =)) Al Eline Cimbizi Basla Tek Tek Almaya =))

cimbiz :)

bide düsünsene kremler alerji yapti süratinin ortasinda cik en güveniliri cimbiz biraz kizarir ama hemen gecer ;)

Boşver Kendin oL Seni Seven BöyLe Sevsin

Ayrıca Dinimizcede Caiz DeğiL.

lazer yaptır adamım kesin çözüm
yakında wc ye bile lazerle gitcez zaten herşeyde var artık :p

karşları almak günah olurmu kendine zarar vermiyosunki başkalarına karşı hoş görünmeye çalışıyorsun al cımbızı yol ortasını sür azcıkta kremini oldu bitti daha 15 gün ole kalır 15 gün sona bidaha kolay gelsin :)

bi denilen bi denileni tutmuyo sen al öldük ten sonra görürürsün günahmı değilmi cokta merak edersen birinci kaynaktan ögren öyle sitelerden falan 2. sahıslardan öğrenme ve bu kasın ortasındaki cıkan kıllar sonradan cıkıyo bence zaruri bi mslahat o sitede denildigi üzere gerek yok fazla düsünmeye kötü görüncegine şık görün temiz ol iyi düsün yeterli...

bi denilen bi denileni tutmuyo sen al öldük ten sonra görürürsün günahmı değilmi cokta merak edersen birinci kaynaktan ögren öyle sitelerden falan 2. sahıslardan öğrenme ve bu kasın ortasındaki cıkan kıllar sonradan cıkıyo bence zaruri bi mslahat o sitede denildigi üzere gerek yok fazla düsünmeye kötü görüncegine şık görün temiz ol iyi düsün yeterli...

ÖnceLikLe Görüşüne SaygıLıyım.

Bakınız ;

"Allah yüz tüylerini yolan ve yolduran kadına lanet etsin." (Buhari, 'Libas', 84; Müslim, 'Libas', 120)

----------------------------------------

Allah'ın uygun görüp ihsan ettiği kadarına razı olmak kulluğun bir derecesi ve işaretidir.

Kaynak diye yollanan linkte esine guzel gorunmek icin kaslari alabilirsiniz yaziyor. Yani sen evlenene kadar kaslarini guzel gorunmek icin alamazsin. Alimler öyle diyor ya. Tabii %80 bitisik kas oraniyla es bulabilir misin onu dusun. Olmadi bir alime sor.

konu taşındı

Geri