arkadaşlar lütfen bu konuyu gören herkes baksın buraya!!!!!!!!!!!!!!!!

mert_8

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben forumlarda gördüğüm bişeyi dile getirmek istedim.belki çoğu kişi farkında ama ben sölüyüm yinede.arkadaşlar gördüklerime göre forumlarda o kadar çok kişi dolaşıyo özellikle de adult bölümü çok ilgi görüyo ama o kadar çok kişinin ziyaret etmesine rağmen msj yazan ya da o emeğe tşk eden çok çok az.millet girip işini görüp çıkıyo.öyle deil mi__?lütfen bu konuda daha duyarlı olalım.şimdiden tşkler :aba:

emeğe saygı olayı...
bu tip şeyler üyelere şevk verir daha çok paylaşımda bulunmak için....
katılıyorum...

tavsiyelerin için teşekkürler sana ama böyle bir konuda başlık açmaya gerek yok burada herkes birbirini bilir zaten ;) biz bir aileyiz sen de hoşgeldin aramıza...ben de sana bi teşekkür edeyim ;)

adult bölümünde bi yandan mesaj yazıp bi yandan da .. ...... kolay mı? :) hehe
fazla takma dostum, bi şekilde emeğin karşılığını buluyor..

Ozzy666' Alıntı:
adult bölümünde bi yandan mesaj yazıp bi yandan da .. ...... kolay mı? :) hehe
fazla takma dostum, bi şekilde emeğin karşılığını buluyor..

zuahhaaha öldüm bu lafa, tübe tübe

Doğru söylüyorsun eleman giriyo işini hallediyo direk çıkıyor.Ne teşekkür ediyor ne bi cevap yazıyor.Hatta ben çok paylaşım yapıyorum.Herkes paylaşımlarımla ilgileniyor.Nedense bir soru bi yardım istiyorum kimse el uzatmıyor.Yani illa ki bişeyler paylaşmakmı gerekiyor.Örneğin: Dijital Tv forumuna yeni bir konu açtım hala bir Allahın kulu cevap vermedi.Bende Moderatorune yazdım.Yani bu olmamalı biraz daha duyarlı olmamız temennisi ile..

Zaten paylaşım yapmıyolarsa onlar kendi vicdanına kalmış birşey bu kadar şey öğreniyolar HHden bişileri paylaşmaları gerek ......

Phegeus' Alıntı:
bence biz hh ailesi olarak birbirimie yeteriz die düşünüorum
Kesinlikle katılıyorum dostum sana.........

yav kardeş ne yapalım şimdi dövelim mi adamları emeğe saygı duyan teşekkür ediyor zaten

sömüren sömürür gider.. kalan sağlar bizimdir!!

hepiniz haklısınız hh ailesi de kısa sürede cok büyüyen bi aile ama ben yine de bi hatırlatayım dedim.ilginiz için tşk

bunlar daha önce çok tartışıldı ama yapacak birşey yok...gelenlere git mi diyecez yani...onun için kullanıcıların duyarlı olmasını temenni ediyoruz sadece....

Zaten begenıLen bı paylasım oLDumu kımse esıRgemez teSekkuru...tabıkı SOmurgecıLer harıC

HackHeLL kendi içerisinde ßu işi qüzeLce haLLediyor zaten ama ßiz kendi içimizde ßu sorunu haLLedersek daha qüzeL oLur yeni üyeLerin ßirçoğu zaten ßu konuya özen qöstermiyor ama HH de oLmak isteyenLer ßu aiLeye qirmek isteyenLer zaten ßu özeni qösteriyor ama daha dikkatli oLmak Lazım taßii... İyi payLaşımLar arkadaşLar

Geri