neden banlandı ben size söyleyeyim çok teşekkür aldıgı içinmiş ama hiç uzatmaya gerek yok neden oldugu çok ortada çok göze batıyordu sesini biraz fazla çıkardı hakaret ettiler özel mesajlardan küfür ettidiler tehdit ettiler ilk fırsatta seni banlatacagız diye yüzüne karşı sana karşı cephe aldık senin bilerek kasıtlı konularına yorum da yapmıyoruz teşekkürde etmiyoruz diyen bir grup insan ve daha çok nedenden dolayı susmadıgı için hakaret edenler cezalandırlsın diye çok ısrarcı oldugu için vs... vs... vs ..... forumu tavsiye ettigimiz ve bu işlerle kavgayla dgürültüyle hiç alakası olmayan insanlar sırf buraya benı kuzay üye yapttı diye 300 teşekkürün 40 tanesi ona etti diye banlandı 700 tane konu açmış paylaşım yapmış bir insan oldugu için olabilir başka mesaj yazmıyacagım ben de bu kadar oayladan sonra arrattırıp teşekkür ettim yin ederim edecegimde...başka da mesaj yazmıyacagım çok konuşuldu perde arkasını bilen biliyor banı kalkınca özel mesaj atarsın sorarsın ona tabi uazamazsa sınırsızza çevrilmezse ban cezası sadec huzur olsun şu forumda yeter gercekten mükemmel bir site herşeyiyla ama malesef her çeşit insan vae saygılarla.....
clon üyelik alan herkes sınırsız banlanır gidenin arkasından ağlamayın bence
herkes işine baksın paylaşımını yapsın ayrıca konu açmana gerek yoktu
super modlarımıza pm. atarak öğrenebilirsiniz...
[QUOTE="DeeRPaRtY, post: 2322838, member: 58167"][B]$u 2 Konuyu Geri Dönüşüm Kutusuna Ta$ıyaßiLirmiyiz..
[url]http://www.hackhell.com/showthread.php?t=197873[/url]
[url]http://www.hackhell.com/showthread.php?t=245196[/url][/B][/QUOTE]
[QUOTE="| PoSeiDoN |, post: 2322849, member: 195508"][COLOR="RoyalBlue"][B]alperengin sen misin dai?
eğer sensen bnim bildiğim üyelerin klonüyelik açması yasak...[/B][/COLOR][/QUOTE]
[QUOTE="DeeRPaRtY, post: 2322856, member: 58167"][B]CLon ÜyeLik Acmak Yasak Ewet..
ßen Foruma ßaqLıLıqımdan DoLayı CLon ÜyeLik ALıp Konu Acıyorum..
SmodLarda Gerekeni Yapıyor.. Sende i$ini Yap..
Her $eye ßurnunu Sokma.. ßi $eyLer Öqretmeye CaLı$ma..
ßu Konudada Tartı$ma..
İyi ForumLar..[/B][/QUOTE]
[/B][/COLOR]
Bırakta Cevabını biz vereLim kuzayneden banlandı ben size söyleyeyim çok teşekkür aldıgı içinmiş ama hiç uzatmaya gerek yok neden oldugu çok ortada çok göze batıyordu sesini biraz fazla çıkardı hakaret ettiler özel mesajlardan küfür ettidiler tehdit ettiler ilk fırsatta seni banlatacagız diye yüzüne karşı sana karşı cephe aldık senin bilerek kasıtlı konularına yorum da yapmıyoruz teşekkürde etmiyoruz diyen bir grup insan ve daha çok nedenden dolayı susmadıgı için hakaret edenler cezalandırlsın diye çok ısrarcı oldugu için vs... vs... vs ..... forumu tavsiye ettigimiz ve bu işlerle kavgayla dgürültüyle hiç alakası olmayan insanlar sırf buraya benı kuzay üye yapttı diye 300 teşekkürün 40 tanesi ona etti diye banlandı 700 tane konu açmış paylaşım yapmış bir insan oldugu için olabilir başka mesaj yazmıyacagım ben de bu kadar oayladan sonra arrattırıp teşekkür ettim yin ederim edecegimde...başka da mesaj yazmıyacagım çok konuşuldu perde arkasını bilen biliyor banı kalkınca özel mesaj atarsın sorarsın ona tabi uazamazsa sınırsızza çevrilmezse ban cezası sadec huzur olsun şu forumda yeter gercekten mükemmel bir site herşeyiyla ama malesef her çeşit insan vae saygılarla.....
Sen SuSSana cLone... hepinizin ne maL oLduğu ßeLLi...