arkadaşlar kuzay neden banlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pLayßoy

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Kuzay Neden Banlandı Bilgisi Olan Varmı Varsa Sürelimi Değilmi Bir Belirtin

cLone...
Ayrıca ßu Soruyu SModLara PMLe SorabiLirdin...

KonuYu yannıŞ yerE AçmıSsın.... ArkaDaşım...

iLgiLenen SmodLAra pm ATarak ÖğreneBilirSin :goz:

kuzay'ın yanına gitmen işten biLe değiL
osuruktan konuLar açmayın...

sonuna kadar tşk...

valla iyi paylaşım yapan bi arkadaşımızdı
ben de merak ettim ilgili şahsa pm attım ama
cevap alamadım

neden banlandı ben size söyleyeyim çok teşekkür aldıgı içinmiş ama hiç uzatmaya gerek yok neden oldugu çok ortada çok göze batıyordu sesini biraz fazla çıkardı hakaret ettiler özel mesajlardan küfür ettidiler tehdit ettiler ilk fırsatta seni banlatacagız diye yüzüne karşı sana karşı cephe aldık senin bilerek kasıtlı konularına yorum da yapmıyoruz teşekkürde etmiyoruz diyen bir grup insan ve daha çok nedenden dolayı susmadıgı için hakaret edenler cezalandırlsın diye çok ısrarcı oldugu için vs... vs... vs ..... forumu tavsiye ettigimiz ve bu işlerle kavgayla dgürültüyle hiç alakası olmayan insanlar sırf buraya benı kuzay üye yapttı diye 300 teşekkürün 40 tanesi ona etti diye banlandı 700 tane konu açmış paylaşım yapmış bir insan oldugu için olabilir başka mesaj yazmıyacagım ben de bu kadar oayladan sonra arrattırıp teşekkür ettim yin ederim edecegimde...başka da mesaj yazmıyacagım çok konuşuldu perde arkasını bilen biliyor banı kalkınca özel mesaj atarsın sorarsın ona tabi uazamazsa sınırsızza çevrilmezse ban cezası sadec huzur olsun şu forumda yeter gercekten mükemmel bir site herşeyiyla ama malesef her çeşit insan vae saygılarla.....

neden banlandı ben size söyleyeyim çok teşekkür aldıgı içinmiş ama hiç uzatmaya gerek yok neden oldugu çok ortada çok göze batıyordu sesini biraz fazla çıkardı hakaret ettiler özel mesajlardan küfür ettidiler tehdit ettiler ilk fırsatta seni banlatacagız diye yüzüne karşı sana karşı cephe aldık senin bilerek kasıtlı konularına yorum da yapmıyoruz teşekkürde etmiyoruz diyen bir grup insan ve daha çok nedenden dolayı susmadıgı için hakaret edenler cezalandırlsın diye çok ısrarcı oldugu için vs... vs... vs ..... forumu tavsiye ettigimiz ve bu işlerle kavgayla dgürültüyle hiç alakası olmayan insanlar sırf buraya benı kuzay üye yapttı diye 300 teşekkürün 40 tanesi ona etti diye banlandı 700 tane konu açmış paylaşım yapmış bir insan oldugu için olabilir başka mesaj yazmıyacagım ben de bu kadar oayladan sonra arrattırıp teşekkür ettim yin ederim edecegimde...başka da mesaj yazmıyacagım çok konuşuldu perde arkasını bilen biliyor banı kalkınca özel mesaj atarsın sorarsın ona tabi uazamazsa sınırsızza çevrilmezse ban cezası sadec huzur olsun şu forumda yeter gercekten mükemmel bir site herşeyiyla ama malesef her çeşit insan vae saygılarla.....

Sen SuSSana cLone... hepinizin ne maL oLduğu ßeLLi...
i122114_3.jpg

clon üyelik alan herkes sınırsız banlanır gidenin arkasından ağlamayın bence

herkes işine baksın paylaşımını yapsın ayrıca konu açmana gerek yoktu

super modlarımıza pm. atarak öğrenebilirsiniz...

evet haklısınız clon uye alan sınırsız banlanır ama abim clon uyelik almadıgı için bi sorun yani ;)

artı şunu da söyleyim ben de dkkat ettim neden onun konusun ayazılan mesajlar konu anasayfaya gelemsin diye silindi ben 3 defa şahit oldum buna vardır herhalde bunun da bi nedeni....

clon üyelik alan herkes sınırsız banlanır gidenin arkasından ağlamayın bence

herkes işine baksın paylaşımını yapsın ayrıca konu açmana gerek yoktu

super modlarımıza pm. atarak öğrenebilirsiniz...

abi buyur klon üyeliği olan bi kişinin konuşması ve bana cevabı

Kod:
[QUOTE="DeeRPaRtY, post: 2322838, member: 58167"][B]$u 2 Konuyu Geri Dönüşüm Kutusuna Ta$ıyaßiLirmiyiz.. 

[url]http://www.hackhell.com/showthread.php?t=197873[/url]

[url]http://www.hackhell.com/showthread.php?t=245196[/url][/B][/QUOTE]

[QUOTE="| PoSeiDoN |, post: 2322849, member: 195508"][COLOR="RoyalBlue"][B]alperengin sen misin dai?

eğer sensen bnim bildiğim üyelerin klonüyelik açması yasak...[/B][/COLOR][/QUOTE]

[QUOTE="DeeRPaRtY, post: 2322856, member: 58167"][B]CLon ÜyeLik Acmak Yasak Ewet..

ßen Foruma ßaqLıLıqımdan DoLayı CLon ÜyeLik ALıp Konu Acıyorum..

SmodLarda Gerekeni Yapıyor.. Sende i$ini Yap..

Her $eye ßurnunu Sokma.. ßi $eyLer Öqretmeye CaLı$ma..

ßu Konudada Tartı$ma..

İyi ForumLar..[/B][/QUOTE]

[/B][/COLOR]

başka bişi demiyorum

neyse ben taraf olmayım eger banı kalkarsa ki 1 de o konuşur benden bu kadar kendi anlatır derdini ben bildiklerimi ver gördüklerimi söyledim herkese ii forumlar ....

Neden Konuyu Başka yerLere Çekmeye ÇaLışıyorsun | PoSeiDoN | ?

gerekli linkler verilmiş. tartışmaya gerek yok. konu kapansın...

FORUM KİRLİLİĞİ YARATMAYALIM...

Bırakta Cevabını biz vereLim kuzay ;)

Sen SuSSana cLone... hepinizin ne maL oLduğu ßeLLi...

Bir daha fikir belirtilen herhangi bir yazıya bu yada bunun tarzında laubali, aşağılayıcı mesaj yazanın aklını alıcam sölemedi demeyin. Herkes haddini bilsin tartısacaksanızda adam gibi tartısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri