arkadaşlar irc falcon(şahinmiş) sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

M_Ce

New member
Reaction score
0
yetkili arkadaşlar lütfen şu falcondan irc deki yetkisini alın yaa canım sıkıldı deyip milleti kanaldan atıyor ondan sonra irc neden tutlmuyo deniyor. böyle bir anlayışla millet gelir mi yaww. milleti banlıyo sebep neymiş acaba? insanların ilgisini çekmek için yapılmış oyunda soruları millet biliyomuş ta falcon bilemiyomuş. bu anlayışı lanetliyorum :biggrin :biggrin lütfen biran önce çözün.

hocam bu hep böyle mi olacak yaww adam banlıyo sen banı açıyorsun şikayetim var yaw buranın en yetkili kişilerini görevini yapmaya davet ediyorum. benim herhangi bir suçum yoksa neden banlanıyorum. sitenin belli bölümlerinin bazı insanların insafına bırakılması HH ye hiç yakışmıyor. ben 2 yıllık HH li olduğum içinbenim adıma sorun değil ama dışarıya karşı imajını mahvediyor insanlar. bana hiç suçum olmadığı halde bu yapan, yetkili olduğu için sinirlerine hakim olması gereken, diğer insanlara nasıl davranır varın gerisini siz düşünün.. adam canım sıkılıyor deyip milleti kanaldan atıyor yaa.orası sadece falconun tanıdığı rütbeli kişilerle geyik yerimi. öyleyse söyleyin kimse girmesin. HH anasayfa üst barda link verildiğine göre irc ye değer veriyor olmalı yöneticiler ama verdiğiniz değeri anlamamış olanlar çok. hemde en üst yetkili konumunda. kolay gelsin.

varmı böle bi log veya şahit

erdem iki seferdir şahit.. aynı olayı gıcıklığına yapıyor... erdem bu günkü olaya şahit değil ama 2 seferdir aynı şeyi yapıyor falcon erdem biliyor... ayrıca feryall isimli user da ordaydı. log almama imkan yoktu çünkü banlandım tek tanık feryall bende önce de arda isimli üyeyi attı ama onu banladı mı bilemem.

olayın dışında olmama rağmen şahin bunu yapacak biri değil
ortalığı velveleye vermenin anlamı nedir hiç suçun yok muydu yani

evet bir suçum vardı tabiiki soruları bilmek

erdem iki seferdir şahit.. aynı olayı gıcıklığına yapıyor... tabi erdem söyleyemebilir sonuç olarak aynı yönetimde bulunduğu biri

M_Ce El insaf dıyorum Sadece
Elımden geldıgınde yardım edıyorum Her sorunda cozum aramaya calısıyoruz ama
Taraflılıkla suclanıyoruz.

her zaman aynı şeyi herkese yapıyor falcon canım sıkıldı diyor milleti atıyor oyundan feryall allah için söyle ben birşey mi yaptım bi daha bilirsen alırım façanı aşağı diyen falcn değilmiydi feryall lütfen söyle benden öncede arda isimli kişiyi atmadı mı ?durup dururken. ayrıca feryall bu ilk değil. allah razı olsun erdem yardım ediyo banımızı çözüyo..

..єЯDєM..;4019535' Alıntı:
M_Ce El insaf dıyorum Sadece
Elımden geldıgınde yardım edıyorum Her sorunda cozum aramaya calısıyoruz ama
Taraflılıkla suclanıyoruz.[/B]

yanlış anlattım ya da aanladın erdem kusura bakma bir yönetici olarak birlikte çalıştığın aynı yerde yetkili oldğun kişi hakkında birşeyler söylemenin doğru olmayacağını düşündüm. ama haklısın senin gib arkadaşlar sadece doğru bilidğini söyler. hakkını helal et

eğer bir insan aynı kişiyle ilgili 2 tane şikayet konusu açıyorsa we bu kişi normalde etliye sütlüye karışmayan kendi halinde biriyse muhakkak haklı bir yanı wardır, Mce ile geçen yaz hemen hemen hergün oyunda bulundum soruları bilmekten başka bir yanlışını görmedim ..

bu konuyla ilgileneceğiz ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri