arkadaşlar bunu bilen varmı ?

emrah1607

Banned
Reaction score
0
program files de bonjour diye bir klasör var .ne olduğunu bilmiyorum .silmeye çalıştım silemedim de .internette biraz baktım virüs olduğunu iddia eden siteler var .

aynı şekilde yahoo adlı bir klasör var .ben yahoo falan kullanmıyorum .onuda silmek istiyorum oda silinmiyor .

bu klasörler neyin nesi zararlımı ve zararlıysa nasıl silmeliyim .bilgisayarımda son günlerde bir yavaşlama bir donma oluyor .ondan dolayı kurcalamaya başladım .yenimi geldi eskiden berimi vardı onuda bilmiyorum .biri bana yardım edebilirmi ? nedir bunlar ve ne yapmalıyım

bonjour apple safarinin dosyası olsa gerek .Yahoo da to toolbar olabilir tarayıcında yahoo arama motoru varsa.

Denetim masasından kaldırmalısın .

yüklediğin programlardan dolayı yüklenmiş olabilir...

Bende yavaşlama sorunu yaşıyorum bu aralar Bence hiç uğraşma istersen sistemini geri yükle Sorunun halledilir sanırım..

denetim masasından yahooyu kaldırdım ama diğeri program ekle kaldırda yok bile .

program files de duruyorlar .ordan sileyim diyorum silinmiyor .kullanılıyor diyor .

ılk once dosyayı sılmek ıcın,ctrl+alt+delete gorev yonetıcısını aç dosyanın orda kullanılıp kullanılmadıgına bak.kullanılıyorsa sonlandırıp sılmeyı dene,basarılı olucaktır

Klasörü anti ile tarat, olmadı güvenli kipte çalıştırıp silmeyi dene...

bilgisayarını güvenli modda başlat o zaman "bonjour" kalsörünü silebilrsin. bir de başlat-çalıştır msconfig yaz. başlangıç bölümünde bonjour varsa onun kutucuğunu boşalt.

RomeoMAD arkaşım gerekeni söylemiş :)

güvenli kipde aç öyle sil kesin silersin

arkadaşlar bonjour klasöründeki dll dosyasının adını değiştim ve görev yöneticisinden sonlandırdım silindi . katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler .konu gerekirse kapatılabilir

saygılar

Geri