Arkadaşlar bu forumdan bi kaç program indirirken task manager devre dısı oldu

lexy

New member
Reaction score
0
başlıktada yazdıgım gıbı bı kac tane program ındırıp setup unu falan yaptım ama task manager devre dısı oldu ve acamıyorum bi yardım edersenız cok sevinirim simdiden saolun..

masa üzerinde acacaginiznot defterinin icine asagidaki gerekli degisiklikleri otomatik ayarlayan codu>yazdikdan sonra! uzantisini da Gorev.reg olarak desitirip kaydedin. sonra Gorev.reg dosyasını çalıştırın. Durum çubuğu üzerinde sağ tıkladığınızda Görev Yöneticisi ifadesi artık aktif durumda olacaktır

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
"DisableTaskMgr"=dword:00000000

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Group Policy Objects\LocalUser\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
"**del.DisableTaskMgr"=" "

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\system\]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
"DisableCAD"=dword:00000000

sonuc alamadiysaniz yukardaki degerleri kayit defterinden Manuel bulup degerlerini esitleyin,!bilgisayarinizda Ayrica iyi bir programla! virus taramasi yapmayi unutmayin!

format attim kımse cevap yazmayınca ve bana iyi bir virüs programı linki verebilirmisin ustam acaba?

g-data total care 2011 tavsiye ederim ! Forumda paylasdigimi saniyorum, istersen arama cubugundan yararlanarak daha rahat bulabilirsin, ayrica trial reset ile full versiyon kullanilabiliyor, kolay gelsin ,

not
ARAMA cubugu su an kullanilamadigini farkedip acdigim konuyu senin icin buldum asagidan indirebilirsin
http://hackhell.net/security/660782-g-data-totalcare-2011-v210150.html

Geri