erenay_e
New member
- Reaction score
- 0
Öncelikle forumumuz gerçekten de her geçengün büyüyor.Başta forum sadece türklere yönelikti ama şimdi gördüğüm kadarı ile forumda türklerin yanısıra diğer milletlerden de insanlar üye olmaya başladı forum gerçektende sınırları aştı şimdiden.Bence güzel bir durum sonuç da din dil ırk kavramı ortadan kalkıyor bu forumda üye olan herkes bizim arkadaşımız kardeşimiz dir.Kimseyi ayırmayız her neolursa olsun.Şimdi benim bir önerim var forumda türkçe dil desteği yanında ingilizce dil desteğide var ama forumda eklenen konular ve atılan mesajlar %99 türkçe normal olarak ben yabancı arkadaşlarımızın da forumda paylaşımlar yapmasını istiyorum bilgilerini bildiklerini bizlerle paylaşsınlar istiyorum vede bizlerin eklediği konulardan da yararlansınlar istiyorum.Forumda ingilizce bilen pek fazla kişiyok tahminimce ve normal olarak konular türkçe açıklamalı açılıyor.ben forumdan yabancı arkadaşlarımızında yararlana bilmesi için forumda bir anakonu ingilizce olmak üzere ve forum bölümlerinden önemli olanların yada isteğinize göre konuları altkonu başlığı altında sıralamak adult da olduğu gibi ve ingilizceyi iyi bilen arkadaşlardan bir kaçınıda bu bölümlere mod olarak atayarak paylaşım ların çoğalması yönünde bir adım atılmasını istiyorum ve bu konudaki fikirlerinizi öğrenmek istiyorum teşekkürler