arkadaşlar bir bakarsanız sevinirim

gencfbb

New member
Reaction score
0
bilgisayar donuyor yardım

arkadaşlar işyerimdeki bilgisayara format attım xp yükledim anakartı tanıttıktan sonra bilgisayar donmaya başladı + internete bağlanmıyor kablo takılı değil diyor kablolar sağlam kontrol ettim benim düşüncem anakartta bir problemin oluştuğu çünkü üstüste 3 format attım aynı sorun vista yükledim anakartı tanıtmadan güzel çalıştı ama yine internette bağlanamadım bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum sizce benim düşündüğüm gibi sorun anakartta mı??? :vur :vur :vur

demek yardım edecek kimse yok ne yapalım bekliyecez

çipset versiyonun yenisi varsa kurabilirsin yada bios gğncellemesi yapabilirsin sapıtıo olabilir

anakartı nasıl tanıttın gerçekten cok merak ediyorum..? ya da aynı seyden bahsetmiyoz..

modem ile ilgili olsa gerek... bilgisayarın çalışıyosa sadece internette sorun yaşıyosan modem den kaynaklanıyodur....

bkz.driver ları tekrar yükle...

çipset versiyonun yenisi varsa kurabilirsin yada bios gğncellemesi yapabilirsin sapıtıo olabilir

anakartı nasıl tanıttın gerçekten cok merak ediyorum..? ya da aynı seyden bahsetmiyoz..

modem ile ilgili olsa gerek... bilgisayarın çalışıyosa sadece internette sorun yaşıyosan modem den kaynaklanıyodur....

bkz.driver ları tekrar yükle...

usta çipset versiyonun yenisi yok bios güncellemesi nasıl yapılır bilmiyorum

usta ben çok zamandır bilgisayar içindeyim bir anakartı tanıtamayacak kadar acemi değilim

usta modemde sorun yok

bahsettigin soruınu bizi asus anakartlarda atheros ethernet aygıtında çok yaşıyoruz teknik serviste..

tavsiyem anakartın modelinden ethernet driveri en yenisi ve 2006 civarındaki bir sürücüyü bulman..

yenisi çalışmazsa eskisi muhtemelen çalışır..

birde ethernet kartını devre dışı bıraktığında problem devam ediyormu?

Arkadaşım 4 $ a yeni bir ethernet al onu tak. Diğerini iptal et. Birde o ethernetle bağlanmayı dene. Madem modemin sağlam olduğundan eminsin.

bahsettigin soruınu bizi asus anakartlarda atheros ethernet aygıtında çok yaşıyoruz teknik serviste..

tavsiyem anakartın modelinden ethernet driveri en yenisi ve 2006 civarındaki bir sürücüyü bulman..

yenisi çalışmazsa eskisi muhtemelen çalışır..

GerekLi AcıkLama yapıLmıs arkadasım :)

dostum arkadaşın söylediğini yaptım olmadı olsa zaten yazıma devam etmezdim

ok...o zaman derdini tam olarak acıkLıyamamıssın..Sabahtan beri post attıgına göre..AnLat baqaLım neymis derdin ..iLk yazılarını okudum anlamadım bisi acıkLayıcı olursa sevinirim :)

Arkadaşım şöyle bir toparlayalım. Format attın, anakart sürücülerini yükledin ve internete bağlanamıyorsun. Aynı modemden başka bir bilgisayar bağlandığı için modem sağlan diyorsun. Kabloyada sağlam diyorsun. Onu nasıl anladığını, nasıl test ettiğini yazarmısın. Kabloyada sağlam diyelim hadi. Sürücüleride doğru yüklemişsindir cd den. O zaman geriye sadece ethernet kalıyor. Sana önerdiğim yeni ethernet kartı takma işlemini uygulayıp denedin mi acaba?

arkadaşlar tşkler bir ethernet kartı aldım onu taktım sorun çözüldü bu yazıya cvp veren bütün arkadaşlara sevgilerimi iletiyorum

Sorununu hallettiğine sevindim. Sana iki kez zaman ayırıp yazdım. İkisinde de tek şey önerdim. Yeni ethernet kartı al dedim. Senden de TEŞEKKÜR ET butonuna bir kez basmanı beklerdim ama neyse canın sağ olsun gencfbb....

Geri