CoPCoP
New member
yok canım ne alakası var
yaMaKaSi' Alıntı:hakkaten arkadaslar değerli yönetim mensupları şu adamın işini halledin artık ANKARADA MİLLETVEKİLİ TANIDIKLARIM VAR ONLARI ARAYACAM YOQSA
şaka kızmayın ama bu adam tam destek aldığına göre olumlu yada olumsuz bir cvp haketmiştir sanırım bi cvp verinde kalbi durmadan öğrensin arkadaslar......
saol black wolfR€B€L' Alıntı:saol eflani
arkadaşlar değerli yönetim bu konumun artık bi karara bağlanmasını istiorum
başvuru yaptığımda şuanda profilimde görülen rakamların yarısındaydım baya yol aldım.kac kez karar icin görüşlerim msjlarım oldu bu son olsun
yapmıcaksanız yapmıcak deinde bitsin bu çile yaww kevinin kapandı benimde kapansın
ewet yada hayır olarak bi cevap bekliyorum bayada bekledim.
olmazsa nolur hic demi bari kapalı olsun olmucaksam ama rahat olayım.
tabi olmak isterim cevap bekliyorum.
saol karizma_5R€B€L' Alıntı:saol eflani_07
başvuru yaptığımda şuanda profilimde görülen rakamların yarısındaydım baya yol aldım.kac kez karar icin görüşlerim msjlarım oldu bu son olsun
yapmıcaksanız yapmıcak deinde bitsin bu çile yaww kevinin kapandı benimde kapansın
yok karma şu alıntı yaptığım msjın okunması aralara kaybolmaması icinR€B€L' Alıntı:saol eflani
iii beklioruzda bu belirsizlik bi sıkıntı verio o yüzdenkarizma_5' Alıntı:rebel kardeşim ben inanıyorum,
yönetim en kısa zamanda sana cvp verecekler,
biraz daha sakin olmanı tavsiye ederim kardeşim
ewt +1 wermiştinfatu' Alıntı:Rahat ol..! Sabırlı ol..! Sen onu düşünme boşver..!
Sen işine devam ettiğin sürece her şey yolunda demektir..!
+1 vermiştim herhalde..!![]()
R€B€L' Alıntı:ewt +1 wermiştin
bitek pc hacker ve copcop -1 verdi bildiğim kadarıyla.![]()