arkadaşlar bilemiorum ama bende ankete asistan mod olsam???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mephisto

R€B€L
Reaction score
0
Bir yanda uçan dünya, bir yanda ortaçağda, sen ner
nasıl olcak kabul edilirmi hic bi fikrim yok ama ben ankete adayım diorum.
yanlış anlaşılmasın ispiyoncu arkadaşımızını hemen ardından gelen bi başvuru ama zaten orayı istiyordum.oraya ağırlık vermiştim.ispiyoncuyla eğer kabul edilirse yanında bi kücügü olarak görev yapmak isterim.öncelikle asistan modluk tabi ben icin beğenilirsem normal modda olmak isterim tabi olumlu olumsuz görüşlerinizi bekliyorum.:)

valla hazır hisediosan kendini niye destek vermiyek :D

bendende destk dostum +1 zaten bugun mod olmalar gunu ılan edelım 28 şubat

Su an ıcın Ispıyonuc var eger ılerkı zmanlarda bas edemem yardıma ıhtıyacım var derse neden olmasın

Su anlıq -1

walla bana kalırsa olur anket bölümünü sen canlı tutuyosun acıosun baslıkta madem asistan mod luk istedin ben + derim sevdiim bi usersın ha bu arada cogu kisi ne derse tabi benim icin bi problem yok yani bunu söliyimde..

bolume abuk subuk bır suru anket acanda sensın. :) egerki gerek duyulursa

destek var +1

bence biras erken -1

+ 1 mılyon bendende
yaw benım çöp kutusu mod adaylıgıma noldu bak sıyah melekcıgım o kadar serverı tasıdın çöpler bırıkdı yap benıde oraya aday temızlıcem ya heueheu

SaDoLaYn' Alıntı:
+ 1 mılyon bendende
yaw benım çöp kutusu mod adaylıgıma noldu bak sıyah melekcıgım o kadar serverı tasıdın çöpler bırıkdı yap benıde oraya aday temızlıcem ya heueheu
eheheh güzeldi :)
o bölümle baya ilgilisin +1

Dostum baya çalışkansın ama amod luk için bile daha çok çalışman gerek ve çalışacağını da düşünüyorum...Yani bu işin üstesinden gelirsin...

İspiyoncu da kabul ettiğine göre...

+1071

Hayırlısı olsun....

sacmaları silmek sorun deilde.
her malın bi alıcası olur ya her anketinde katılımcısı oluo.
birisi icin cok sacma gelen öbürü icin önemli olabilio.
ben icin cok sacma olan bi konuyu mesela ankete acıorum genele sacma gelebilo bazen ama yinede onlada ilgilenen cıkıor sonuc olarak.
ama tabiykide cok sacmalar silinir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri