arkadaşlar bi sorum var

Arıkut

Türk Milliyetçisi
Reaction score
0
arkadaşlar diyet yaparken aç kalınıyor biliyorsunuz sorum bu açlıktan doğan bi yorgunluk halsizlik doğuyor spor yapılması gerekir ama bu yorgunluktan spor da yapamıyosun bu yorgunluğa bi çözüm öneriniz varmı tabi diyet çerçevesinde

Diyet uzmanı değilim ama bol bol su içmen gerekir diye düşünüyorum.

şahsi fikrim enerji ihtiyacını meyvelerden alabilirsin
yaz günü şeftali karpuz felan iyi gider

bi yerde soda için yazıyordu sizce doğrumudur(ama diyetin birindede diyet boyunca soda içmeyin yazıyodu)

Gidip bir uzmana danışmalısın. Sağlığını hepten bozabilirsin.

ya walla gitmiştim de pek de sağlıklı olmadı:D adamın bişey bildiği yoktu açıkçası

aç kalmakla sadece vucudun direncin zayıflar

şöyle düşün

uzun bir yola çıkacaksın arabayla depoya benzin koyarsın kayduğun benzin kadar yol alırsın

ama vucut öyle değil

sen yemek yedikten hemen sonra yakmaya başlamaz enerji durumuna geçer kan şekerin düşer ve halsiz

kalırsın

çözüm ise az çok az ve sık yemektir böyle yaparsan metobolizman hızlanır ve vucut nasıl olsa

az zaman sonra tekrar enerji alacağı için tamamını yakar

nerden biliyorsun dersen badybuildin yapıyorum biz tam tersini yaparız çok yiyip sıksık yeriz

sakın zayıflayacam diye vucudunu aç bırakma gastirit tansiyon ve bir çok hastalığa davetiye çıkarmış

olursun gerçekten fit bir vucudun olmasını istersen badybuildin yapmanı tavsiye ederim

çok teşşekür ederim ilgilendiğin için dediğini yapıcam ama bu az yiyip sık yeme yi nası yapıcağımı gerçekten bilmiyorum mesela ne yicem bide şu badybuildin biraz açarmısın

normal şeyler evde ne pişerse ye fark yok ama şöyle bir durum var sakın abur cubur yeme

az yemekten kastım 1 tabak yemeği 10 dk yiyorsan bunu 3 saate çıkar

buda 1 tabak yerine 1/3 tabak ye 900 gr değilde 300 gr yiyebilirsin

bayd sporu duymuşsundur ama tamamen doğal çalış sonra vucudunu ileriki zamanlarda üzersin

arkadaşım var ilaç takviyeli çalışıyor aminoasit protein alıyor yaklaşık olarak 2 senedir yaparım aynı

zamanda başladık benden tam 2 kat daha fazla kas oranına sahip

faydalarını saymakla bitiriremem en önemlisi kendinle barışır ve özgüvenin artar buda başarı demektir

sana çok teşşekür ederim dedeiklerini yapıcam ayrıca sporuda yapıcam mekik şınav falan gibi şeyler demi

sana çok teşşekür ederim dedeiklerini yapıcam ayrıca sporuda yapıcam mekik şınav falan gibi şeyler demi

evet onlar ama profosyonel olarak yap

duymuşsundur dengesiz güç güz değildir mesala sadece kollarını çalıştırırsan hiçbirşeye

yararı olmaz nedeni ayakların zayıf ayada omuzların hepsi bir bütün unutma

profosyonel destek al yada nette araştır bulursun

ellerin dert görmesin çok saol

bi yerde soda için yazıyordu sizce doğrumudur(ama diyetin birindede diyet boyunca soda içmeyin yazıyodu)
Aç karnına soda içersen kusarsın...az ye çok spor yap yağları yakmak içinde uzun süreli sporlar yapmanı tavsiye ederim(örn:günde 2-3 saat yüzme)

evet yüzmek güzel bi spor hemde zevkli ama kardeş biraz pahalı ya basket falan olurmu

yaa bnm arkadaşım 6 ay kadar haftada 4 gün yüzdü sonuda yağlarından kurtuldu ve vücudu şekillendi omuzlar göğüz karın kasları falan basketbol için ise illa etkisi olur ama yüzme kadar olcağını zannetmiyorum

Haklısın saol ilgilendiğin için :D ;D

arkadaşım ben bay buıldın g yapmış biri olarak sana tavsiyem proteinli sebze vemeyveler kullan ve kilo vericem diye sakın ha acele etme arada bir karbon hidratlı şey aldır ücuduna ekmektir makarnadır felan filan.unutma meyve ve sebze asla kilo yapmaz her yemeğe başlamadan önce karpuz veya kavun ye kavun şeker ihtiyacını karşılıcaktır.

gecelerı yatmadan 1 bardak su ıc ve kalktığındada bır bardak su ıc bu senı zamanla forma sokacaktır ve bunye neye alısırsa ole gıder

1 bardak su olayını pek anlamadım biraz anlatırmısn sadece 1 bardak suyla mı formda olucaz?

Geri