Arkadaşlar ben Rap üzerine bir bölüm açılmasını istiyorum benden başka isteyen varmı

Wizzy

|͇̿C͇̿¤͇̿̿
Reaction score
0
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi rap üzerine bi bölüm açılmasını istiyorum bana katılan akadaşlar varsa buraya yazsın
bana sakın ha müzik dünyası bölümünü göstermeyin :Sopa
istedeğim bölümde;
underground,graffiti,breakdance,mp3 paylaşım,klipler.mcler,battle,etkinlikler,rap haberleri vs... altforumlar olmalı.:biggrin

BÖYLE Bİ BÖLÜM AÇILSIN DİYEN ARKADAŞLAR BURAYA CEVAP YAZABİLİRLER...

facetoface' Alıntı:
bende arabesk bolumu acılsın istiyorum

öyle bi bölümün açılmasını isityosan ekranın sol üst tarafında yeni konu aç diyye biş yazıyo onu tıkla ben buraya isteyenlerin cvp yazmasını söyldim

Benim hayatım rap olmus tabıkı bir rap bolumunu isterım aslında sadece sen deıl bir c0k arkadasımız rap bolumu ıcın ıstekte bulundu ama bılmıorum neden acmıolar...
lutfen rap bolumu acılsın lutfen :D

Bende rap dinlerim ama arabesk açılmasını isteyen arkadaş benim söyleyeceğim şeyi ispatlamış aslında. Arabesk dinleyen o bölümü rock dinleyen rock bölümü isteyecektir. Ama müzik bölümün alt konuları olarak rap rock arabesk falan açılabilir diye düşünüyorum.. Açılırsa sevinirim :)

Daha Önce Bende Acmıstım böLe Bi Konu..

Muzik HaberLerinde Sabit BaşLık war..

Önce Ona iLqi qösterin Biraz..

Yada Muzik HaberLerinde Rap'Le iLqiLi PayLaşımLarınızLa böLümü Ne Kadar Aktif YapabiLceqinizi Gösterin Daha Sonra Bu İstekte BuLunun..

Sen Rap İstersin Diqeri Rock İster Öteki Cıkar Techno İster Diqeri House İster Listede BöLe Uzar Gider..

rap bolumu dırek acılmaz ama alt bolum olabılır guzel olur arebesek turk sanat muzıgı vb. ama bence rap bolumu yerıne SAGOPA KAJMER bolumu olsun :)

valla müzik bölümleri açılırsa rap pop gibi işin içinden çıkılmaz

örnek rock bölümü açılsın yanınada alt başlık

anadolu rock
metal
heavy metal
gothic rock
death metl
soft rock
hard rck
vs.

müzik evrenseldir anam takma kafana :goz:

rock pop jazz slow arabesk yabancı yabancı pop yabancı rap yabancı rock .... bunları neden yapmıyosun

Geri