Arkadaşlar Ati ekran kartı ile ilgili bi sorun ?

MEHMET_D

New member
Reaction score
0
Merhaba,
arkadaşlar bende sorun böyle belki benim gibi olan ve çözen arkadaşlar vardır paylaşmak istedim bende samsung laptop var modelleri en sona yazıcam sorunda su şimdi ekran kartı güncelleştirilmesini hep yaparım bu zamana kadarda sorunsuz yapmışımdır ama bu en son sürümle ilgili bi sıkıntı yaşadım bende mevcut sürüm 12.3 yüklemeye çalıştığım sürümde 12.4 hata koduda şöyle arkadaşlar (bilgisayarınızda uygun olmuyan yazılım donanım bulunduğundan AMD catalyst mobility yüklenemiyor grafik bağdaşlaitırıcınız bu sürümü desteklemiyor grafik sürücü güncelleştirilmesi lütfen dizüstü üreticinize başvurun)
sorun bu arkadaş bu zamana kadar sıkıntı yok hattta catalystten güncellemeye çalıştığımda hata alıyorum bunu nasıl çözeriz arkdaşlar atiye kadar msj atmayı çalıştım sitelerinde sıkıntı var.
samsung laptop model:samsung r540 js06tr
ekran kartı model ve sürümü:ATI Mobility Radeon HD 545v (aklımdayken en son güncelleştirmeden yani 12.3 sürümü yükledikten sonra model değişmiş şu anki modelde söyle ATI Mobility Radeon HD 4500/5100 Series tabi bunlara uygunda 12.4 sürümünü yükledim aynı hayatı aldım arkadaşlar şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Catalyst kullanmadan üzerinde sağ tıkla ve Winrar ile içeriğini klasöre çıkart.

Driver klasörünü aygıt yöneticisinden ekran kartına göstererek ordaki sürücü ile güncellemesini yap. Sonra Catalyst yüklemesini yapabilirsin.

arkadaşım denemedim ama bu sürücü zaten yüklü diyor driverda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama can sıkıyo

Selam, ilk önce şunu belirtiyim notebook için
Amd ( Eski Adıyla Ati ) 2000,3000,4000,5000 series için driver üretimi 2010.12 ayından itibaren durdurulmuştur. En son, en güvenilir hangisiyse onda kal istediğin kadar güncel kur çalışmıyıcaktır.

Geri