arkadaşlar çok acil yardım

mObİdİk

New member
Reaction score
0
internet cafem var ve bir masamda sorun çıkıyor deepfreeze programı var makinede birileri her halde bu programı devre dışı bırakmış ve şifresini degiştirmiş şimdi cafe takip sorun yaratıyor ve biz makineden cafe takibi silemiyoruz ne yapmamız gerekiyor makinede cd rom yok bana yardımcı olun bu sorunu nasıl gideririm

deepfreeze cd cini takıp kaldır tekrar yükle düzelir.....

cd sürücüsü yoksa tak birinden deepfreeze tkr yükle düzelir crazyboy'un dedigi gibi küçük bir ihtimal ama düzelmezse formatla :)

kanka cd room yok ve makine agı görmüyor makine ag baglantısı takılıyken donuyor işlem yapamıyorum bu olay bir gecede oldu diger makinelerde cafe takibi kaldırdım ve doctorspy ilet tarıyorum 2 adet trojan çıkıyor onları temizledikten sonra cafe takibi yükledim digerleri düzeldi ama bu deepfreze programı yüzünden dokunamadık şimdi bios ayarlarından girip deepfrezeyi kaldırabilirmiyiz

mObİdİk' Alıntı:
kanka cd room yok ve makine agı görmüyor makine ag baglantısı takılıyken donuyor işlem yapamıyorum bu olay bir gecede oldu diger makinelerde cafe takibi kaldırdım ve doctorspy ilet tarıyorum 2 adet trojan çıkıyor onları temizledikten sonra cafe takibi yükledim digerleri düzeldi ama bu deepfreze programı yüzünden dokunamadık şimdi bios ayarlarından girip deepfrezeyi kaldırabilirmiyiz

makinalarında cd rom olan bilg.varsa ondan ona tak eğrki yoksa bu deepfreeze cok salak bişi cd takmayınca kaldırmıyor.... yardımcı olabilmişizdir inşallah...

mobidik cd rom yoksa yok bir başka pc den al tak hiçbir pc de yoksa bul buluştur onuda yapamıyorsan al götür bilgisayarcıya agı görmüyorsa görmüyor sana söyledigimiz yapıldıgında problem ortadan kalkacak format atmak için yada deepfreeze yüklemek için pc nin ağ görmesi gerekmiyor :)

dostum bende cafe işletiyorum. bence makinayı formatla deep freeze kaldıran kişilere sisteme büük ihtimalle trojan veya keyloger programları yüklemiştir. kolay gelsin sana...

hepinize teşekkür ederim bir tane cd room takacaz artık ne yapalım birde böyle deniyelim ilginiz için teşekkür ederim

http://www.faronics.com/html/deepfreeze.asp şuraya bi gözat belki bişeyler bulursun ama arkadasın dedigi gibi deepfreeze çok salak bi program format en iyi çözüm.

eğer ki memory boot tan frzstate.exe yi silebilirsen guvenli kipte tekrar açılışda çalışmaz.
güvenli kipte programın dlllerini silip windowsu yeniden başlatmayı dene
DepFrzLo.sys
DepFrzHi.sys
dfserv.exe
frzstate.exe
persis00.sys

ya da boot.ini ye şunları yaz
@ECHO OFF
IF EXIST C:\persifrz.vxd GOTO DISABLE
IF EXIST C:\persifrz.vzd GOTO ENABLE
(ikinokta üstüste)DISABLE (uyuma şekli çıkıoyor diye boyle yazdım...)
REN C:\persifrz.vxd persifrz.vzd
GOTO END
:ENABLE
REN C:\persifrz.vzd persifrz.vxd
:END
CLS
EXIT

eğer bu çözümler olmazsa formatla gitsin.....

Teşekkürü borç bilene Teşekkürler...

Geri