Ares Regular 1.8.6

[Mr.]MAESTRO

Banned
Reaction score
0
Chat ve dosya paylaşım programı olan Ares bu versiyonuyla bağlantı sorunu yaşamazsınız.Kurulumu çok basit ve türkçe dil seçeneğide mevcut.Her türlü filimleri,mp3leri bile bulabilirsiniz.
Programı kurduktan sonra Control Panel'e girip dili Türkçe yapın ve takma isim yazan yere bir nick yazın. Üst taraftaki arama simgesine tıklayın ve ne aramak isterseniz (mp3,film vs.) sunucuda ara alanına yazınız ve sol tarafta arama sonuçlarını göreceksiniz.Yüklemek istediğinizin üstüne sağ tıklayıp yüklen seçeneğine tıklayın.Yukardaki transfer simgesine tıklayıp yüklenicek dosyayı görebilirsiniz hatta biraz yükledikten sonra üzerine çift tıklayıp izleyebilirsiniz.İndirdiğiniz dosyalar "Bulunduğu Klasörü aç" isimli klasörde toplanıyor, Ares bu klasördeki dosyalarınızı diğer kullanıcılar için paylaşıma açıyor.Ayrıca sohbet yazan yerden chat kanallarına girebilir filitreye turk yazdığınızda türk kanallarını diğer kanallardan eleyip sadece turk kanallarına girip sohbet edebilirsiniz.Kolay gelsin

http://rapidshare.de/files/9214754/aresregular186.rar.html

[Mr.]MAESTRO' Alıntı:
Chat ve dosya paylaşım programı olan Ares bu versiyonuyla bağlantı sorunu yaşamazsınız.Kurulumu çok basit ve türkçe dil seçeneğide mevcut.Her türlü filimleri,mp3leri bile bulabilirsiniz.
Programı kurduktan sonra Control Panel'e girip dili Türkçe yapın ve takma isim yazan yere bir nick yazın. Üst taraftaki arama simgesine tıklayın ve ne aramak isterseniz (mp3,film vs.) sunucuda ara alanına yazınız ve sol tarafta arama sonuçlarını göreceksiniz.Yüklemek istediğinizin üstüne sağ tıklayıp yüklen seçeneğine tıklayın.Yukardaki transfer simgesine tıklayıp yüklenicek dosyayı görebilirsiniz hatta biraz yükledikten sonra üzerine çift tıklayıp izleyebilirsiniz.İndirdiğiniz dosyalar "Bulunduğu Klasörü aç" isimli klasörde toplanıyor, Ares bu klasördeki dosyalarınızı diğer kullanıcılar için paylaşıma açıyor.Ayrıca sohbet yazan yerden chat kanallarına girebilir filitreye turk yazdığınızda türk kanallarını diğer kanallardan eleyip sadece turk kanallarına girip sohbet edebilirsiniz.Kolay gelsin

http://rapidshare.de/files/9214754/aresregular186.rar.html

"hatta biraz yükledikten sonra üzerine çift tıklayıp izleyebilirsiniz" cümlesinden de anlaşılacağı gibi, ares programında download yaparken henüz tamamı inmemiş mp3, film vs.. dosyalara önizleme yoluyla fake olup olmadıklarına bakılabilir...
Ancak gel gelelim eğer dosya fake ise bu eylem gerçekleştirildiği vakit o fake dosya sistemin canına okuyabilir... hemde çok rahat....
ha ne yapmak gerek???
dikkat! şimdi tecrübe konuşacak;(FİLM İÇİN) Download etmekte olduğunuz dosya yaklaşık %1 yada 2 civarında indikten sonra "bulunduğu klasörü aç" isimli klasörü açarak içinde ki inmekte olan dosyanın üzerine sağ tıklayıp "kopyala" (asla "kes" değil. sadece "kopyala") demek sureti ile örneğin masa üstüne yapıştırın... ve yapıştırdığınız bu dosyayı DivFix programında fixleyin... İndirmekte olduğunuz filmin ne olduğunu bu şekilde ön izleme yapınız.Eğer avi dosya değilse zaten "Not Avi File" mesajı verir.
MP3 için ise ek bir işlem yapmaya değmez zira sadece 3-4 MB lik dosya... fake olsa ne olur?

SaĞoLaSiN PaYLa$iM iÇiN..

teşşekkür edrim sağol kardeş yardımcı oldun

hmm bakalım nasılmış. . .

saol dostum bayaa işe yarıyor

dostum emeğine sağlık ancak dosya paylaşım programları arasında e-mule şu anda en iyisi ve gerçekten sağlam sunucuları ile rahat download yapmanızı sağlıyor

ya bu outted olmadımı

benim bildigim buyrunda 1.8.9

BURDA

Bana kalırsa Ares paylaşım programları arasında en iyisi.Neden mi?Öncelikle kulanımı çok kolay.Kulanımı herkez becerebilir.Emula yı denedim kullanamadım.Sanki üzerinde ihtisas yapmak lazım.diğer paylaşım programlarından aslında bir çoğunu denemedim lakin denediklerim bana çok karışık geldi.Areste kısa bir acemilikten sonra bütün özelliklerini kullana biliyorsunuz.Bence paylaşım programı kullanmak isteyenler Aresi denemeden geçmesinler.Ayrıca chat özelliği bir hayli aktif ve katılımcılar neredeyse hergün aynı nickleri ile ordalar.Bir çok türk chat odası var.Zaten kulanınca göreceksiniz bir latinler bir de türkler için yapılmış bir programmış gibi.Tabi chat bölümünden bahsediyorum.Yoksa kullanımı her geçen gün artan bir paylaşım oratamı.Benden Arese +10 puan. :clap: :clap: :clap:

Geri