Ares Film Arsivi

.

THE MACHINIST----(görüntü kalitesi harika)

Size: 733.343.744 bytes

arlnk://F5eflEAbvL+1bX0TSuhzmDqFknHZrH UsvL8jlQ3dK1MU4xtQhZ XzlFv9GtetRiRtypV6ZFNLKlnCdpak Dsb7KjxPOkjTzTZjC2Ze cWc6FXAU2f2UAWiBdDe+lTkG8lSVc4 RtK3FdXNI=

.

War of the Worlds TS [MPEG] - ARADi - *BEST*

Release Info
Releaser:ARADi
Format:AVI
Size:450,000kb
Codec:XviD
Aspect Ratio:Full Screen 4:3

Movie Info
Directed by:Steven Spielberg
Genre: Action / Adventure / Drama / Sci-Fi / Thriller
Tagline: They're already here.
Plot Outline:Ray Ferrier is a working class man living in New Jersey. He's estranged from his family, his life isn't in order, and he's too caught up with himself. But the unthinkable and, ultimately, the unexpected happens to him in an extraordinary sense. His small town life is shaken violently by the arrival of destructive intruders: Aliens which have come en masse to destroy Earth. As they plow through the country in a wave of mass destruction and violence, Ray must come to the defense of his children. As the world must fend for itself by a new and very advanced enemy not of this world, it's inhabitants must save humanity from a far greater force that threatens to destroy it.

War of the Worlds TS.cd1.mpg

arlnk://F5eflEAbw6TcWjJz6HE/ndiTtd7OkxI084W25ZBR7qSXxWdwTc w6gVOubx9cNqRTkqCSWoccT/128lc8pwsaBaWcO0dpCxeFlo5TLSid s9FR1p4Q4TMx4l5I7ETtJZknElQ=

War of the Worlds TS.cd2.mpg

arlnk://F5eflEAb7wry3iKqyQhufUXgcvUitE 3BUq64pxStKLW+hEtw3lUS6ARwf5KP ScpSRxB0iEfnQsJ1KeVfb6PO/pAEf5SI89msP6emxhKBs/TaQsQZP1bAGDyxj4QH01o2dao=

Mesela bu film de telecine görüntü iyi değil ,

filmlerin dvdleri çıkmadan dvdripleride çıkmıyor biraz sabredersek daha kaliteli linkler bulabiliriz

_______

ne demeliyim...büyüksün.....

lorenzo 2 yıldır ares kullandığını yazmışsın sanırım nickin farklı çünki seni hiç görmedim areste yada chat kanallarında karşılaşmadık fakat bağlantı sorunu lite versiyonlarının iptal edilmesinden sonra başladı.Bu nedenle ares Regular 1.8.6, 1.8.7 ve 1.8.8 versiyonları çıktı ama en sorunsuz çalışanı 1.8.6 ve 1.8.7 olanlar.
İnsanlar paylaştıkları filimlerin isimlerini değiştiriyorlar örneğin;Batman"bagins" i indiriyorsun bi bakmışsın başka bir filim iniyor, Aresi güzel yanı bu işte indirirken izleyip ne indirdiğini görebiliyorsun :)

teşekkürler dostum. Emeğine sağlık :D

maestro arkadaşımdır bende 2.5 seneyi aşkındır ares kullanıyorum... aresin en iyi sürümü şu ankine göre bakılacak olursa.. 1.86 versiyonudur bence en son cıkan sürümü ise ares regular 1.90 3002 versiyonudur ben sizlere önermiyorum o kadar iyi degil bence ares regular 1.86 daha iyidir... nerden bulacam diyenler için aresin resmi download sitesinden bulabilirsiniz bütün sürümlerini :)

http://prdownloads.sourceforge.net/aresgalaxy

sağ ol teşekkürler

Uzun zamandır Top Gunı arıyodum tşk.

Geri