Arena-Tr Davetiyeleri

tt7n4

New member
Reaction score
0
Elimde 27 adet Arena-Tr.com davetiyesi var isteyenlerin mail adreslerini yazmaları rica olunur.

Teşekkürler

HD-Ripler Sitemizin En Güzel Özelliklerinden Biri 720 P ve TR-EN Dual Ses 1 DvD ye sıgıcak şekilde ripleniyor.

Arena-Tr.com Burası İlklerin Arenası!!

www.arena-tr.com

27 adet kaldı

25 adet kaldı lütfen özel mesaj atmayınız bakamıyorum 50 mesajım olmadıgı için buraya yazın

saerdyn gmailine yolladım

Başarılı
Teşekkürler. Davetiyeniz [email protected] e başarıyla gönderildi

güle güle kullan bol seedli günler

Süpersin oley yuppi ilk defa aldım aslında bittürk için uğraştım ama olmamıştı kısmet buymuş çok teşekkürler. bu msj ı yazdım diye kızmasınlar çünkü çok sevinçliyim anlatamam.

kardeşim şu arena-tr ye beni de davet et, dile benden ne dilersen! arenaya üye olacağım diye internet hızını da arttırdım ama hala beklemekteyim. Bu da bende nete boşa para veriyormuşum gibi bi izlenim sunuyo. buna bağlı olarak senden bi davetiye bekliyorum... tşkler :)
[email protected] veya [email protected]

kardeşim şu arena-tr ye beni de davet et, dile benden ne dilersen! arenaya üye olacağım diye internet hızını da arttırdım ama hala beklemekteyim. Bu da bende nete boşa para veriyormuşum gibi bi izlenim sunuyo. buna bağlı olarak senden bi davetiye bekliyorum... tşkler :)
[email protected] veya [email protected]

Başarılı
Teşekkürler. Davetiyeniz [email protected] e başarıyla gönderildi

tek isteğim bol seed etmeniz lütfen banlanmayın

Geri