Arda'ya özendi!..

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Altın Üye
Reaction score
0
2009-2010 sezonuda, Galatasaray'da göreve Frank Rijkaard'ın getirilmesiyle birlikte kendisini forvet arkasında bulan Arda Turan gibi Frank Ribery de artık 10 numaralı pozisyona terfi etti!

Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery, Alman basınına verdiği demeçte, bu sezon yeni teknik direktörleri Louis Van Gaal'in kendisini 10 numaralı pozisyonda oynatacağından dolayı, yeni mevkisiyle performasının daha da artacağını ve Avrupa'da yılın futbolcusu ödülü olan 'Altıp Top'u' (Ballon D'Or) kazanabileceğini söyledi.

Bild'de açıklamalarda bulunan Ribery, "Kendimi ofansif pozisyonların hepsinde çok iyi hissediyorum artık10 numara gibi oynayağım. Önemli olan benim performansımla takımınkinin doğru orantıda yükselmesidir. Milli takımda da bu mevkide oynamak isterim. Benim için çok enteresan olacak" dedi.

Sezon başında sakatlık geçiren ve tamamen iyileşen Ribery, "Yeni görev bölgemde çok daha fazla gol atabilirim ve tüm özelliklerimi sahaya yansıtabilirim. Şampiyonlar Ligi'nde sergileyeceğim oyunla sezon sonunda Altın Top benim olabilir" ifadelerini kullandı.

2008-2009 sezonunun sonlarına doğru takım arkadaşı Van Bommel'e Bayern Münih'ten ayrılacağını söyleyen Fransız yıldız, transfer sezonunda adı sıkça Real Madrid'le anılmıştı.

Kulübü Bayern Münih'le transfer sezonunda Avrupa basınında hakkında çıkan spekülasyonlardan dolayı Bayern Münih yönetimiyle ve Franz Beckenbauer'le büyük sıkıntılar yaşayan Ribery, sonunda Münih'te kalmaya karar vermişti.

26.08.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler​

ne alaka arda ne alaka Ribery..eğer Ribery ardaya özenseydi bu gün münihte Ribery değil arda oynuyor olurdu çok saçma bi benzeme olmuş.

Sporx Sitesinde BöyLe AbartıLı BaşLıkLar AtıLıyor, GüLüp Geçmek Lazım, SaçmaLığın Daniskası, Bu Konuyu Arda'ya Hangi MantıkLa BağLadıLar AnLamak Mümkün DeğiL =)

Ya adam kokoreç cide gözükse haber oluyo bırakın şöyle cıvatadan haberleri..Ortada kuyu var yandan geç fazla takılma meydanda...

Ribery benim için bitmiştir. Bir daha da maçını izlemem :D

Geri