Arda'nın Bu Sözleri Olay yaratır..!

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
ardaturan1.jpg

Galatasarayımızın yıldız futbolcusu Arda Turan, maç sonrası yaptığı açıklamada "Taraftardan özür diliyoruz" dedi.

Oldukça ağlamaklı bir ifadesi olan ve çok üzgün olan Arda, "Zor zamanlarda karakterli oyuncular olmak zorundayız. Taraftardan özür diliyoruz. Tüm mücadelemizi verdik. Kötü goller yedik. Futbolda Avrupalılar hatayı affetmiyor, bulduklarını atıyor. Böyle elenmek üzücü. Özellikle 2-0'dan 3-2'ye gelmesi. Söyleyeceğim çok az şey var. Herşey klasik cümle olacak. Kaybettik, üzgünüz, yapacak birşey yok... Taraftarımıza UEFA Kupası'nı hediye vermek istedik ama olmadı" dedi.

Arda, finalin Fenerbahçe'nin stadında oynanacak olmasıyla ilgili olarak "Keşke herkes bizi destekleseydi. Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar... Final Fenerbahçe Stadı'nda diye insanların kalbine inecekti. Bu kadar sıkıntı ve korku vermeye gerek yoktu. Bizim için önemli olan Türkiye'nin başarılı olması. Taraftarımızdan özür diliyoruz" dedi.

Arda, sakat olması ve maçta son anda oynaması ile ilgili, "Biz her zaman fedakarlığa hazırız. Sabah yüremiyordum. Keşke oynamasaydım da takım turu geçseydi. Yanlış birşey söyleyip insanları üzmek istemiyorum" şeklinde sözlerini sürdürdü.

Arda son olarak da, "Guerrero'nun vurdugu top gol olunca yıkıldım. Sonuçta yeni oynayan arkadaşlarımız da var.. Stopersiz, sol beksiz oynuyoruz.. Kalan oyuncularla oynamaya çalışıyoruz. Zaman zaman biz de onlara yardım etmeye çalışırken sıkıntı çekiyoruz. Böyle kritik anlarda tecrübesizlikler gol oluyor" diyerek sözlerini tamamladı.

KaynaK

yapıcak bişey yok dediği gibi keşke her Türk Galatasaray'ı destekleyebilecek kadar erdemli olsaydı :saskin

Benım gibi olamazlar Kanka =)

Turk Futbolu adına buyuk bı kayıp Galatasaray ın eLenmesı. Yınede Hersey Icın Tesekkurler Gs

keşke her türk, herhangi bir türk takımı yurt dışında iken onu destekleyebilecek olsa dersek daha güzel olacak..

Artık OLan OLdu Önümüze BakmaLıyız, Keşke Herkes Senin Gibi Fedakarca OynayabiLse Şu Takımda Senin Gibi 3 Oyuncu OLsa Takımın Sırtı Yere GeLmez, Bence Arda Bu Maçta MaLubiyette GaLatasaray'da En Suçsuz Oyuncudur...

Her bir şekilde bölünmüşüz. Siyasal,Dini,Irk,Takım vs. vs... Çok yazık bize , cahilliğimize . . . :(

2-0 dan bu skora gelirmi maç
yazık oldu

maçı izledim maçın sonlarına doğru ardanın surat ifadesi ağlamaklıydı dikkatimden kaçmadı arda başarılı bir gs oyuncusu başarılarının devamanı diliyorum..

kimse dikkat çekmedi ama gerçekten üzüldüğm de bir nokta var. GS Taraftarı
staddaki herkes devre arasında şarkılar söylüyordu eğleniyordu. Hatta bir şarkıda oyuncuların isimlerini sayıyorlardı. sona doğru oyuncuları yuhalamaya başladılar ona çok üzüldüm. bunlar senin oyuncuların başarıda bağrına bas bişe olduğunda at olmaz. taraftarın bu tavrı değiştirmesi lazım.

kıyaslama yapmak gbi olmasın ama bjk taraftarı gibi skor bazlı değil klüp bazlı destek yapılmalı.

hala şaka gibi 2-0 dan 3-2 tahmini bile zor sağlık olsun

Eminim Dün gece maç sonrası Galatasaray takımının Yenildiğini gören bazı kesimler sevinçten Ağlamışlardır.Başta Mahmut özgener,Oğuz Sarvan olmak üzere başka takım taraftarları sevinçten çığlık atmışlardır.Şimdi gitsinler kınalarını alsınlar yaksınlar bir taraflarına Bütün futbol severlere sesleniyorum Bu Avrupa maçları Türkiye için oynanan maçlardır.Bunu iyi bilelim Bizim elenmemiz Bazılarını Mutlu ediyorsa Bilsinlerki onların Terörden bir farkları Yoktur.

.......Çeyrek Finale kadar verdiğimiz Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz....Şimdi Rahat uyuyun.
:
hhuzgun

tabiki herkes üzüldü..ama aklına ilk gelen bahane bumuydu arda...
gs elendi ve suçlu kendiniz değilsiniz dimi yine, gs teknik yönetimi ve futbolcular hariç herkes suçlu yine

Bir Beşiktaşlı olarak Galatasaray'a bu heyecanı yaşattığı için teşekkür ederim. Keşke finali ülkemizde sizinle, kupayıda sizin ellerinizde görseydik ama kısmet değilmiş.

takımın mazareti var eksik Arda'nın mazareti var sakat ki bu takımda o haLiyLe biLe en iyi oynayan adam Arda'dır bunu da anLadık..
LincoLn'ün hiçbir mazareti yok..
LincoLn'ü takımda istemiyoruz..
DefoL git LincoLn,GaLatasaray forması senin gibiLere hiç yakışmıyor..

ben beşiktaşlı olarak her zaman galatasaray'ı avrupa platformunda destekledim ve geçmişteki başarılarından da övünç duydum. dün gece de inanın 2-0 dan verilen tura çok çok üzüldüm.

Geri