Arda'dan pembe formaya şok sözler

>ahm@t<

>HayalperesT
Altın Üye
Reaction score
0
0f0c8f0c77b602d59cf24d7d8489c79d.jpg

Galatasaray'ın pembe forması için Arda'dan şok bir yorum geliyor!

“Sen bu formalara nasıl bakmazsın! Her sene bir o..... rengi var. Heriflere malzeme veriyoruz.”

“Abi böyle forma olur mu ya! A... k... ben bunların”

Galatasaray'ın pembe formasının tanıtımı için Ayhan, Sabri ve Mustafa Sarp hazırlanırken Arda'dan şok bir yorum geliyor!

Temmuz 2010... Yer Galatasaray'ın Hollanda kampı... Yeni formaların tanıtımı için Arda, Ayhan, Sabri ve Mustafa Sarp hazırlık yapıyor, küfürler havada uçuşuyor. Galatasaray'ın kaptanı 'mercan' formaya çok ağır bir benzetme yapıyor! Ve bu görüntüler saniye saniye kaydediliyor.

Galatasaray’la ilişkisi pamuk ipliğine bağlı olan Arda Turan’ın sezon başı kampında, yeni formalar ile ilgili kullandığı ifadeler gündeme bomba gibi düştü. TRT Spor’da dün gece yayımlanan ‘Futbol Arenası’ adlı programdaki görüntüler, Sarı-Kırmızılı camiayı şok edecek cinsten. Profesyonel bir kamera tarafından kaydedilen görüntülerde şunlar yaşanıyor: Arda, Ayhan, Sabri ve Mustafa Sarp yeni sezon formalarının tanıtımı için hazırlık yapıyor. Mustafa Sarp’ın sessiz kaldığı ortamda Sabri, Arda ve Ayhan, dönemin sportif direktörü Adnan Sezgin’le diyaloğa giriyor. Sabri, “Adnan abi her sene enteresan bir forma çıkıyor” diye sesleniyor. Sezgin, “Ben bakmadım” diyor.

'HERİFLERE MALZEME VERİYORUZ'

‘Heriflere malzeme veriyoruz!’ Aynı esnada somon rengi formayı giyen Arda Turan’dan tüyleri diken diken eden sözler geliyor: “Sen bu formalara nasıl bakmazsın! Her sene bir o..... rengi var. Heriflere malzeme veriyoruz.” Ayhan Akman ise Kemal Sunal’ın, bir filmindeki küfürlü diyaloğu, “Faşo aga... Böyle i.ne gibi p.şt gibi bir şey” diyerek Adnan Sezgin’e aktarıyor! Birkaç dakika sonra Sezgin, ‘Arslan’ kodlu formayı Arda’ya gösteriyor, kaptan, “Eee Galatasaray forması nerede!” karşılığı veriyor. Tepkisini devam ettiren Arda, “Abi böyle forma olur mu ya! A... k... ben bunların” diyor.

ARDA PROGRAMA BAĞLANDI

Arda: Fikrim değişmedi Şok görüntülerin yayımlanmasının ardından programa telefonla bağlanan Arda ise olayı doğrulayarak, şu açıklamayı yaptı: “Benim Galatasaray sevgimi, Galatasaray formasına olan bağlılığımı anlatmama gerek yok. Bir önceki sezon da turuncu forma vardı. Bu sefer de pembe (mercan forma) olunca, tepki verdik. Adnan abiye (Sezgin) şaka yollu isyan ediyorduk. Biz futbolcular olarak her zaman parçalı formayı giymek istiyoruz. Fikrimde bir değişiklik yok. Formanın rengini halen beğenmiyorum. Biz de Galatasaray taraftarı gibi, parçalı formayı giymek istiyoruz. Ancak orası bizim yatak odamızdı. Basının girmesi yasaktı. Bu görüntüleri sızdıranları da Allah’a havale ediyorum. Bu saatte yatağımdan kaldırılıp, açıklama yapmak zorunda bırakılıyorum

Verirsen 2 günLük çocuga koskoca gaLatasarayın kaptanLığını işte böyLe saçmaLar ne dedigini biLmez..

Şimdi kimse bana geLipte arda sadece renkLerine sövmüş demesin,o renkLerı taşıyan gs forması ustundede gs arması var..Adnan sezginde ayrı bi mevzu..

MozoLe Miяach;5325210' Alıntı:
Verirsen 2 günLük çocuga koskoca gaLatasarayın kaptanLığını işte böyLe saçmaLar ne dedigini biLmez..

Şimdi kimse bana geLipte arda sadece renkLerine sövmüş demesin,o renkLerı taşıyan gs forması ustundede gs arması var..Adnan sezginde ayrı bi mevzu..

son derece haklısın abi... Daha takımın büyüklüğünü kavrayamamış birisinden ne beklenir ki gitse de kurtulsa camiamız.

adam sonuna kadar hakLı..

arda haklı, hiç kimse arda galatasaray formasına kulübüne vs. söz söylüyor demesin, kesinlikle formanın rengine, dizaynına vs. söz ediyor ve haklı.

Ardanın söyledikleriyle armanın , formanın, GS büyüklüğüyle ne alakası var ? Tam tersi adam bu büyüklüğe yakışmayan renkler seçildiği için isyan ediyor. Sonuna kadar hak veriyorum. Basının arda'yı karalama kampanyasına destek veren arkadaşlarıda kınıyorum !

MozoLe Miяach;5325210' Alıntı:

Rengini bende beğenmiyorum pembe forma hiç yakışmıyordu neyse geçti gitti ama ardanın butür şeyleri söylememesi lazımdı

futboL oynamış ya da futboLcuLarLa yakın iLişkisi oLan arkadaşLarımız biLir.futboLcuLar kendi araLarında takımın tamamı erkek oLduğundan argo ya da küfürLü konuşmaLarı sıkça kuLLanırLar
zaten Arda kuLüpLe iLgiLi ters birşey söyLememiş,doğrudan formaLarı değerLendirmiş
üLkemizde geneLde doğru söyLeyeni dokuz köyden kovarLar
GaLatasaray taraftarı o kadar maiL atmış bu formaLar niye bu renk diye
kimse dikkate aLmamış ama futboLcu söyLemiş diye neredeyse adamın Lisansını iptaL edeLim diyenLer çıkacak
buradaki yanLış o kameranın orada işi ne?
ve söyLenenLere göre profesyoneL bir çekimmiş yani gizLi kamera değiL

malzeme veriyoruz deyeceğine lig deki durumlarını tartışsınlar :S

Gs li değilim ama formalarının rngi güzelmiş ...

Seneye Eflâtun olursa, Arda' yı kimse tutmasın fena dolmuş.

Galatasaray sevdiğim bir takımdır..
yanlız renk adına ve şanına yakışan bi renk değil..bu yüzden aradaya hak vermemek elde değil..

ama vidyoya çok güldüm..:)

Bu adam baya bi değişti yahu

böyle demişse...çoookk..ama..çookkk ayıp etmişsin Arda...Umarım forumlara takılmak gibi bir huyunda vardırda..bu yazdıklarımızı görürsün..yada senin adına birirleri...
Arda..her şekilde lütfen kendine gel....

malzeme veriyoruz deyeceğine lig deki durumlarını tartışsınlar :S

Gs li değilim ama formalarının rngi güzelmiş ...

İşte Galatasaray Kulübü'nden yapılan o açıklama:

"17 Nisan Pazar akşamı TRT Spor Kanalı'nda yayınlanan Futbol Arenası isimli bir programda, profesyonel futbol takımımızın Temmuz 2010 tarihinde Avusturya'da yaptığı yaz kampı esnasında elde edilmiş bir takım görüntüler yayınlanmıştır.

Galatasaray Profesyonel futbol takımının 2010-11 sezonunda kullanacağı formaların reklam filmi çekimleri için yapılan hazırlıklar esnasında, doğal bir ortamda çekilen görüntüler, ilginç bir zamanlamayla, 9 ay sonra yayın kuruluşlarına servis edilmeye başlanmıştır.

Bu çirkin tezgaha bilerek ya da bilmeyerek alet olup sakil bir rating savaşı rüzgarına kapılarak bizleri hayrete düşüren TRT Spor kanalını şiddetle protesto ediyoruz.

Söz konusu kaset servisini yapanların, yayınlayanların ve bunun arkasında yatan kirli tezgahın ortaya çıkarılması için Hukuk Departmanımız gerekli mercilere suç duyurusunda bulunacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü, söz konusu suçlular ortaya çıkarılana kadar da konunun peşini bırakmayacak ve takipçisi olacaktır.

Kendilerine para karşılığı teklif edilen bu kaseti duyarlı davranarak kullanmayan yayın kuruluşlarına teşekkür ederiz.

bugün gerekli cevabı sahada vermiştir kendisi karalama kampanyası başlatan medya ve yandaşlarına ;)

Arda sonuna kadar haklı... Biz sarı-kırmızı renklere aşığız sadece...

Geri