Arda'dan maçta tuhaf hareket!

Cαη

New member
Reaction score
0
2mnna77.jpg

Maçın son dakikaları oynanıyordu. Arda ayağındaki topla gole gidiyordu ama bir an durdu ve hakeme seslendi...

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün akşam Galatasaray, Denizli Belediye'yi ağırladı. Rakibini rahat bir oyunun ardından 5-1 mağlup eden Galatasaray'da kaptan Arda'nın bir davranışı da dikkat çekti.

İlk yarının son dakikaları oynanıyordu. Caner'in vuruşunu kaptan Arda Turan kaleye göndermek istedi. Ancak sonra beklenmedik bir hareket.

Elini kaldırarak 'Ofsayttayım hocam' diyerek yardımcı hakeme seslendi. Ancak yardımcı hakem Adil Sinem, Arda'nın uyarısına karşın oyunu devam ettirdi.

tabıı 5 tane atmı ofsattayım dersın.....yemıs ol 5 tane de bak dıyon mu ofsayttayım dıye.....hıc sewmıyom bu cocugu nedendır bılemıyom ama onda herkesın dedıgı o star ısıgını goremıyom nedense..hasas şaş gıbıhep aynı hareket kos kos kos rakıbı saga yada sola yatır baska bı espiri yok...

Zamaninda bir FB GS derbisi hatirlarim. Milan Rapaic adli bir oyuncu vardi. Takimi gole giderken topu taca atmisti. Gerekce : Galatasarayli bir oyuncu sakatlanmis.

Takdir etmistim.

zamanla bu kültür bize de oturacak

sporu düşmanlıkla değil , adam gibi oynayacak nesiller dileğiyle ...

ben bes tane de atsada cocugu takdır ettım çok güzel hareket

yenik durumdayken de aynı fair play davranışını bekliyoruz kendisinden

skor 5 değiL 3tü ama farketmez yani 10-0 gerideyken havada takLa da atsa ARDA TURAN adLı Türkiye'nin en büyük futboL yeteneği bazıLarı kabuLLenemez bunu ki hiç tasa değiL bu.. Kim ne derse desin adam topunu oynuyor mu oynuyor,sorun yok.. Bravo kaptan..

:D Söylemiycekti Atıcaktı Golü...

Yaranılmaz bu milllete

skor 5 değiL 3tü ama farketmez yani 10-0 gerideyken havada takLa da atsa ARDA TURAN adLı Türkiye'nin en büyük futboL yeteneği bazıLarı kabuLLenemez bunu ki hiç tasa değiL bu.. Kim ne derse desin adam topunu oynuyor mu oynuyor,sorun yok.. Bravo kaptan..

Altına imzamı atarım... Tam içimden geçenleri yazmışsın...

Ayrıca Türkiye malesef böyle hareketlere alışık olmadığı için yapanı da eleştiriyorlar.... Gerideyken yapsa ne olacaktı öndeyken yapınca ne oldu... Sonuçta bu bir fair-playdir...

ßence HakemLere Msaj Vermek İstemiş .. GeneLde ßüyük TakımLarın Küçük TakımLara Karşı Oynarken Küçük TakımLara YapıLan HaksızLıkLara Değinmiş oLabiLir .. Yani PozisyonLarı Göz Ardı Etme Dercesine .. ßeLkide ßen Yapsaydım ßnm Düşüncem oLurdu ßu Sadece :)

seviyorum bu çocuğu, kim ne derse desin..

tabıı 5 tane atmı ofsattayım dersın.....yemıs ol 5 tane de bak dıyon mu ofsayttayım dıye.....hıc sewmıyom bu cocugu nedendır bılemıyom ama onda herkesın dedıgı o star ısıgını goremıyom nedense..hasas şaş gıbıhep aynı hareket kos kos kos rakıbı saga yada sola yatır baska bı espiri yok...

Arda'da yalvarıyodu ki geçenlerde lütfen ylcntrs beni sevsin diye:001_unsure:

iki çift Laf edecektim fakat söze gerek kaLmamı$ ki noktayı koymu$ Arkada$ :) TebrikLer

Büyük FedakarLık ya!

Takım koymus 5 tane. .
Sonra centiLmenLik yapıyor =)

fb_gs_kavga_781808136.jpg

Harbiden çok centiLmen . .

Fenerlilerde çamur at izi kalsın diyor Ercan Saatçi neki fenerlilerde öyle olsun :)

Geri