Arda Ve Emre'nin PsikoLojik SorunLarı Var!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Onlar Türk futbolunun yıldızları. Milyonlarca genç çocuk idol olarak onları kendilerine örnek alıyorlar. Tipleri sevimli, oynadıkları takımların en etkili futbolcuları. Ama son yıllarda her ikisinin de davranışlarına baktığımızda durumları içler acısı. Kesinlikle iddia ediyorum ki, her ikisinin de psikiyatrik yardıma ihtiyaçları var.

a255cf2a-bb3d-44e8-8ed1-7d722803f1c4.jpg

Çünkü onlara birileri ' dur' demezse sonları çok daha vahim olacak. İsviçre maçında olayları çıkartanların başında Emre geliyor. Oradan İngiltere'ye gidiyor, ırkçılık suçlamasıyla karşı karşıya kalıyor. Türkiye'ye geliyor Antep'te rakibine " Senin boğazını keserim" hareketini yapıyor. Her maçta kavganın içinde o var. Ne zaman kafasını 45 derece yana bükse, ne zaman gözlerini fal taşı gibi açsa ve o sağ işaret parmağıyla rakibine yönelse " İşte yine bir Emre klasiği " diyoruz. Ya Arda'ya ne demeli? İyi yaşamadığı bir gerçek. O da adeta "Ağır abi" olmuş durumda. Soyunma odasına gitmek için zavallı güvenlik görevlisini tartaklayıp, küfür ederek içeriye girmeye çalışıyor. Maçlarda yaptıkları ortada. Facebook'a düşmüş görüntüleri de öyle. En son olayda da o ve arkadaşı İstanbul Yeşilköy Havaalanı'nı birbirine katıyor.

UFAK DAĞLARI BİZ YARATTIK

Bu rezillik daha ne kadar sürecek. Aslında onlar için üzülüyorum. Onları fazla da suçlamamak lazım. Her ikisi de mütevazı ailelerin çocukları olarak şan, şöhret ve parayı buluverdiler. Toplum tarafından şımartıldılar. Kulüplerinin idarecileri bile onlarla yemeğe çıkıp, görüntü verebilmek için adeta yarışıyorlar. Tüm bunların doğal sonucu olarak da pek tabii her ikisi de " Ufak dağları biz yarattık" demeleri kaçınılmaz oluyor. Ama her ikisinin de futbolcu olarak yaşamaları ve saygınlıklarının devamını istiyorlarsa toparlamaları şart. Yöneticilerine de büyük görev düşüyor. Ne yapıp edip, bu çocukları bu çamurdan kurtarın.

Sabah

Ağzı oLan konuşuyor,
Arda oLayLarı o kadar çok abartıLıyor o kadar çok saptırıLıyorki görmeyen kördür,GeLmeyin oyuna

Aman Dikkat Bu Konuda KapatıLmasın...

işi başından sıkı tutcaktın. arda yok şole yok bole yok bonservisi 50 m€ fln cıkıp konuşursa Adnan polat. yumruk yumruğa kavga eden adamı ertesi hafta yanında mac seyrettirirsen...olacağı bu... vereceksin en ağır cezayı ki aklı başına gelsin... profesyonel futbolcusun(sözde profesyonel) ya sen dünya para kazanıosun bu kulüpten. sana kim 4 5 mac tatil yapma hakkı veriyo. herkesde ardayı savunuyo. nesini savunuyosunuz ben anlamıyorum. adam kendini bitiriyo. medya ardayı bitiremez diyosunuz. kendine yazık ediyo başka bişi deil...

Arda ile Emre'nin psikolojik sorunları varsa bu ezik medyanın hemen ve derhal tımarhaneye gönderilmesi gerekiyor!!!

arda yı savunanlar fanatiklik değil de objektif olarak bakmalı olaya..emre de şımarık arda da..derbi maçında ortalığı karıştıranların başında arda var..50 metre öteden koşup yatışacak olayı iyice alevlendirdi..üstüne orda bura kavga haberleri çıktı..yok efendim 20 milyon euro teklif var deyip adamın egolarını kaldırdınız..adnan polatın yatıyla orda burda gezdi geldi..bundan sonrasını siz düşünün artık.büyük topçu olup saygı kazanmak bu kadar kolay değil.daha kaç yaşındasın acaba..

Rıdvan Dilmen fln söylese tmm derimde Ahmet Çakar yne kamerala oynama gereği duymuş olsa gerek herkes işine baksın genç çocukların problemi war dio bu yaşta kameralara oynuyo yazık =)

Geri