Arda Mı? O Kim???

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Arda Turan kimdir?

Uli Hoeness, Bayern Münih'in transfer listesinde olduğu iddia edilen Arda Turan'ı tanımadığını söyledi.

134570.jpg

Bayern Münih Menajeri Uli Hoeness, Türk basınında adı Bayern Münih'in transfer listesinde geçen Galatasaraylı milli futbolcu Arda Turan ile ilgilenmediklerini açıkladı.

Bayern Münih Menajeri Uli Hoeness, Arda Turan'ı tanımadığını söyleyerek, "Arda kimdir bilmiyorum, kendisini tanımıyorum" diye konuştu.

A.A.

Bayern'in Menejer'i Türk MiLLi Takımının En Büyük GeLecek Vaadeden Oyuncusunu Tanımasın Şaka Gibi =) Bu Adam Bıraksın Bu İşLeri Gitsin TatiL Yapsın =)

Uli Hoeness kim yahu :)

ULi Hoeness'ide ben tanımıyorum :) Benim gibi miLyon insan tanımıyordur =)

Arda İyi Bir futbolcu değil bence , sadece medyanın şişirmesi

Aynı Küstahlığı Roberto carlos yapmıştı Fenerbahçe-kayserispor maçında Tolunay Kafkasa tanımadığım adam demişti.Aynı Kendini Beğenmişlik örneği sergilemiş tanımayın daha iyi Hep bizde Kalsın.

Sen kimsin ki ?
Bu LafınLa futboL biLginide gözLer önüne serdin.

avrupa şampiyonasından sonra herkes bizim as futbolcularımızın ayakkabı numarasına kadar ezberledi.. bahsi geçen adam da hayır ilgilenmiyoruz diyerek olayı geçiştiriceğine kendini salakça bi demeçle küçük düşürmüştür.

Uli Hoeness kim ben tanımıyorum.Ama Arda yı tanımasınlarda elleşmesinler.Sanırım alt yapıdan oyuncularıda çıkmıyor onların.Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş.Bu da tanımıyorum diyor.

Geri