Arda Kesin Gidiyor!!!

Arda gaLatasaray'ın bir kere sözLe$meLi futboLcusu 2012'ye kadar =) Adnan poLat kesinLikLe satmıyoruz dedi Ahmet butLu kim ki ?
Ayrıca haberde koLpa oLabiLir yani =)

Hakketti bence

GS de olduğu sürece ardı adı sanı duyulmayan beş parasız olarak yaşardı..

Bu Laf ben şaşırttı cidden FutboLdan anLamadıgın beLLi pose.

Bu oyuncuyu yetiştiren İtalyan takımı deiL galatasaray.Galatasarayda da kalsa gitsede arda bir süper stardır.

Ardanın adı Galatasarayda DuyuLdu.(GS de olduğu sürece ardı adı sanı duyulmayan beş parasız olarak yaşardı..) bu lafa anlam weremiyorum.

Gidersede gitsin aLt yapıdan nice ardalar geLiyor.Bende gitmesini istiyorum ama İtalyaya giderse hayatı biter.

İspanyayı tercih etmeLi.Çok büyük hatası oLur

[yauuu bu gasteler varyaaa ardayı baska kuluplere satmaya bayılıooo.. yauu kardesim bu adam hic bi yere gitmiooo.. adnan polat acıklamadımııı.. daha hale bu ısrar niee bu millette anlamadım.. satılmasından da yana diilim.. bi iki sene sonraa inanıorum arda ismini daa da cokk duyurucekk sateee.

Arda bu sene giderse kaybolabilir italya da 1-2 sene daha bizimle olması lazım.
giderse sevincim üzüntümden daha fazla olur. futbolun bütün güzelliklerine layık bi oyuncu gözümde

Arda Turan Oleyyy #66

arda yabancı takımlara gitsin gs de oynadı gibi oynuyamaz yani geri döner bu tarihtede hep böyle olmuştur

Bence galatasarayda kalsın. Çünkü kim ne zaman ki iyi olduğu bir takımı değiştirmişse hep performansı düşmüştür. Bizdende dünyadanda örnekleri var: Hakan Şükür(Galatasaray da parladı),Rüştü Reçber(Fenerbahçe de), Shevshenco, Thierry Henry de bunlardan biri...

Geri