Arda en değerLi 19. futßoLcu

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
UEFA Kupası'nda top koşturacak en değerli 3 futbolcuyu İtalyan devi AC Milan kadrosunda barındırıyor.

2589.jpg

Kaka (55 milyon avro), Andrea Pirlo (36 milyon avro), Ronaldinho'nun (35 milyon avro) ardından David Villa (Valencia-35 milyon avro), Robinho (Manchester City-34 milyon avro) bonservisleri el yakan diğer futbolcular olarak göze çarpıyor.

David Silva (Valencia), Nesta (AC Milan), Kanoute (Sevilla), Fabiano (Sevilla) ve Yakubu (Everton) 20 milyon avronun üstündeki bonservis bedelleriyle kupa maçlarına renk katacak en değerli 10 futbolcu arasında yer alıyorlar.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan da UEFA Kupası'nda oynayacak en değerli yıldızlar sıralamasında 15 milyon avroluk bonservis değeriyle Joaquin (Valencia) ve Di Natale (Udinese) ile birlikte 19. sırayı paylaşıyor.

KaynaK

nesta pirlo vs yaslı adamlar onlara o parayı verırsen zıyan olur ama arda daha cok genc o parayı verırsen daha cok kar edersın. oyuzden arda daha satılmamalı 1 sene daha. sonra en az 25mlyn.

Kaka 55 milyon dolarmış yaw bilmiyodum bunu

Biraz daha tekniğini geliştirsin biraz daha çok çalışsın ilk on içine de girecektir arda bilgi için tşk.

héa güzeL foto'ymuş =) ..

Bu adamın ArsenaL'a gitmesini çok istiyorum [[ki resmi oLarakta tekLifte buLunduLar]]burda bundan daha fazLa iLerLeme kaydedemez ..Ne kadar oynarsa oynasın 15 miLyon € oLarak kaLır degeri..
Neyse iLk 20 ye oyuncu sokmak güzeL :p

15 miLyon wercekLerini sanmıorm ...
ama bikac yıL sonra oLabiLir her gecen yıL üstüne bişiLer katan bir topcu...
MiLan da Barca da görmek isteriz........

Bu adamın ArsenaL'a gitmesini çok istiyorum [[ki resmi oLarakta tekLifte buLunduLar]]burda bundan daha fazLa iLerLeme kaydedemez ..Ne kadar oynarsa oynasın 15 miLyon € oLarak kaLır degeri..
Neyse iLk 20 ye oyuncu sokmak güzeL :p

Uefa finalinde oynayıp,üstüne birde gol atarsa al sana ilerleme:hhmanD

Geri