Arda 25 milyon euro

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Arda 25 milyon euro

Dostlarıyla yemekte buluşan Polat, 'Arda kaç para eder?' sorusunu '15 milyon euro veren var. Ancak ben yetmez diyorum' şeklinde yanıtlamış. Adres olarak da Alman kulübünü göstermiş

Başkan Adnan Polat'ın ağzında bakla var. Çıkarmıyor bir türlü. Bir dönem, değeri 10 milyon euro olarak bahsedilen Arda için şimdi çok farklı konuşuyor.
Ben öğrendiğim bir sohbeti aktarayım size.
Mali kongreden birkaç gün sonra dostlarıyla bir yemekte buluşmuş Polat. Konu dönüp, dolaşıp Arda'ya gelmiş yine. Ve aynı soru sorulmuş:
- Arda kaç para eder?
Polat yanıt vermiş:
- Valla kaç para eder bilemem ama 15 milyon euro veren var!
- Nasıl yani!
- Evet; 15 milyon euro veriyorlar ama direniyorum; 'Yetmez' diyorum.
- Ne diyorlar?
- Israr ediyorlar. Bakın size şunu söyleyeyim; Arda 25 milyon Euro'dur!
- Bu kulüp hangisi?
- Bayern Münih!!!
Böyle geçmiş sohbet. Daha resmi olarak teklif gelmemiş ama Polat geleceğini duymuş; 'Pazarlığa hazırlanıyorlar' diyor.
Ribery için 30 milyon euro saymıştı Bayern.
Arda için konuşulan miktar 25 milyon Euro.
Bakalım ne olacak bu işin sonu? Resmi teklif gelecek mi? Arda gidecek mi? Ribery ile aynı takımda forma giyecek mi?kaynak

20-25 Arası VeriLiyorsa Eğer Şu Anda YoLLayın...

Arda Git Kurtar Kendini, Sonunun Hasan Şaş Gibi OLmasından Korkuyorum Çünkü...

o çocuk çürüyecek galatasarayda

min 25 miLyon euro kaLitesinde bir futboL ortaya koyuyor zaten..SatıLıcaksa o ayarda bir fiyata satıLmaLı.

Ben satıLmaması taraftarıyım...
Nedir bu üzerimizdeki psikoLoji ? Hep Avrupa'ya futboLcu göndermek zorundamıyız ? Arda yürekLi çocuk; Arda gerçek GaLatasarayLı; Arda yürüyen merdiven..
SeneLerce GaLatasaray'a hizmet edecek, efsaneLe$ecek diye dü$ünüyorum.Simgemiz oLacak

yok canım daha neler.tamam iyi futbolcu ama o kadar para etmez..koskoca ribery 30 milyyonsa o ne kadar eder bilmem

Türkiyede futbolcu çürüten tek takım .... dır. Canlı bir sürü örneği bile vardır. en yakın tarihteki isim ise Servet Çetin'dir. Şimdiki Servet i anlatmama gerek bile yok sanırım. (Galatasarayın, Türk Milli Takımının en önemli defans oyuncusu ....) Türk futboluna en önemli isimleri en cok kazandıran klüp ise GSdir. Sanırım örneklemeye gerek bile yok. Aklına geleni yazmakta yukarıdakı gibi bir şeydir sanıyorum. Hepimiz ARDA TURANIZ. muahaha Çıldırın çıldırın.....

Geri