archicar 12 3d pencerede görsel bozukluk

forumefc

New member
Reaction score
0
arkadaşlar archicad 12 türkçe kullanıyorum son güncellemeyide yaptığım halde perspektif veya 3d pencerede görsel bozukluk yaşıyorum... yaşadığım sorunu resim olarak ekliyorum... bu sorun ile karşılaşan varmı? nasıl çözeriz bu sorunu bir yardım edin valla....

961d1230576535-archicar-12-3d-pencerede-gorsel-bozukluk-1jpg

962d1230576549-archicar-12-3d-pencerede-gorsel-bozukluk-2jpg

arkadaşım 2 sebepten hata verir.
kullandığın archicad muhtemelen craklıdır. prog . orjinal olmadığı için bazı problemlerle karşılaşa bilirsin kaldırıp tekrar kurarsan bu problem ortadan kalkması gerekiyor. Eğer halla hata veriyorsa bilg. RAM'inden kaynaklanır o zamanda progamın düşük versiyonunu yüklemen gerekecektir... ii çalışmalar

Bu tip hatalar kullanılan programların çalışma düzeylerinden kaynaklanmaktadır. Genel varsayım olan "programların yeni sürümleri daha iyidir!.." kanısı her ne kadar doğru olsada unutulmaması gereken bir şey vardır ki her yeni sürümün minimal çalışma düzeyi bir önceki sürümden daha yüksektir. Genel olarak kullanılan bilgisayarlar programların 2D düzeylerini kaldırmakta ancak 3D veya render seçeneklerine işimiz düştüğünde sorunlarla karşılaşmaktayız.
Size önerebileceğim iki seçenek olabilir ki; ya bilgisayarınız üzerindeki RAM ve ekran kartınızı yükseltmenizin ya da (kısmi bir çözüm olarak) RAM hızı arttırıcı programlar kullanmanızın sorunu çözeceğine inanmaktayım.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Geri