Archicad 16 Türkçe x86-x64

üstad
paylaşımlar için teşekkür ederim... yıllardır ofisimiz senin programlarnla çalışıyor.. .. programı kullanmak bi yetenek.. ama kurmak ayrı bir yetenek ...malesef iki yetenek aynı anda hrkeste bulunmuyor.. patch i utanarak söylüyorum beceremedim.. tekrardanda sıkıldın biliyorum ama..

Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmanız yeterli olacaktır.

arkadaşlar program türkçe mi bilgi verebilir misiniz?

Merhabalar archicad 16 yı yükledim lakin demo olarak çalışıyor ne yapmam gerekli bu konuda dönüş yaparsanız sewinirim. saygılar...

arkadaşlar program türkçe mi bilgi verebilir misiniz?

Bir an başlığa "Archicad 16 Sanskritçe" falan mı yazdım diye düşündüm.
Eğitim sistemimizde bir problem var , insanlar yazabiliyorlar ama okuyamıyorlar.

emeğine saygı. teşekkürler işin rast gitsin

Ellerine ve emeğine sağlık henüz indirmedim ama eminim indirdiğim zaman sorunsuz kurulacak ve çalışacaktır.

allah sizden razı olsun büyük bir hizmette bulunuyorsunuz ne diyeyim kardeş allah ömrünü uzun etsin

Programı kurdum....Key olmadığı için sanki dongle varmış gibi kudum. Program çalıştı ama demo mu deil mi bilmiyorum.
Patch yapmaya çalıştım patch faild yazdı.
Kuran arkadaşlar, kurulum adımlarını yazabilir mi rica etsem.

crack nasıl yapılıyor

crack nasıl yapılıyor anlatabilirmisiniz

hocam tesekkurler emegıne saglık. bunun 32 bit i de varsa paylasırmısın acıl lazım ogrencıyız :D ?

X64 versiyonunu indirdim ama içinden Crack falan çıkmadı. Sadece kurulum dosyası çıktı. Demo modunda açılabiliyor program bir tek ozamanda çizilen proje save yapılamıyor. Crack yokmu arkadaşlar?

crack (patch) dosyası rar arşivinin içinde ancak arşivden cıkarınca bazı virus programları trojan olarak algılayıp silliyor. virus programınızı devre dışı bırakıp patch dosyasını calıstırmayı deneyin.

arkadaşlar archicadi indirmem lazım fakat daha önce hiç program indirmedim yardım eder misiniz, indirmek için sayfaya gittim de mail adresi istiyor ne yapmam lazım

64 bit versiyonunu nasıl kuracaz. donanım lisans anahtarını mı seçecez ki ordada 2 seçenek çıkıyor. seri numaram var seçeneğinimi seçecez ki ondada serial soruyo. ne yazacaz?

arkadaşlar başka bir link verebilir misiniz mesela yandex gibi hotfile engellenmiş indiremiyorum

Geri