arayan özel numara tespit etme

banbino

New member
Reaction score
0
6600 vb telefonlar için geçerlidir.telefon posta kutusundan kullanıcı erişim noktası hat seçilir.e posta adresi girilir.giden e posta adresine telefon numaranız yazılır.kendime gönder seçeneği aktif hale getirilir.posta kutusu türü pop3 seçilerek güvenlik kapatılır. (güvenliği kapatma kısmı çok önemli) ve sonra kurbanın araması beklenir.aradığında hiç açmadan sonuna kadar bekliyorsunuz.arama bitince mail adresinize baktığınızda hangi numara olduğunu görebilirsiniz

arslan kardeşten baska bir forum sayfasından alıntıdır. bende sizlerle paylaşmayı istedim. "bilgi paylaşıldıkca guzeldir" desturundan yola cıkarak we en onemlisi "emege saygı" ilkesiyle aslan kardese tesekurler.:D

bu söylenenler işe yaramıyor, varsa ki evet çalışıyor diye hayrına anlatsın duacısı olurum mübarek cuma gecesin de hadeee

arkadaşlar üzülerek belirtmek isterim ki bu konuda kim yaptım diyosa yalandır zira gizli numara olayı ile telefon makinelerinin hiç bir ilgisi yoktur. gsm servis sağlayıcılarının merkezinde gerçekleşen bir olay olduğundan bulunabilecek hiç bir lokal çözüm yoktur. saygılar.

revolation' Alıntı:
olsun abi. arkadaş bağzı üyeler gibi ilk mesajında ""bana şu msn'i hackleyin, bunu beckleyin, şunu meckyelin"" dememiş ya! hemen paylaşıma girmiş arkadaş. tebrik ederim yani! :)
belki senin ole diyecegini bilip ole yapıodur neyse sagol ben burda forumda 4 defa mı ne gordum bu beinci :eek:ut:
arattırma yapmadan konu acıyoruz demi

Geri