arama butonu

Aktuğ

Altın Üye
Reaction score
0
arkadaslar konu açmadan önce yaptığım detaylı aramalarda ya database hatası veriyo yada konu bulunamadı.halbuki konu daha önce verilmiş..
sorun nerden kaynaklanıyo acaba ???

yanlış anahtar kelime yazmandan olabilir.

database hatasını forumda dolaşırken de arada bir verebiliyo.

i125813_Yeni.JPG

Şuan bi gelişmiş arama yaptım bi sorun çıkmadı

Yanlış yazma değilde.. Cok fazla kelime arıyor yazdığımız kelimeleri parcalara bölüyor. Ben arama yaparak bulamıyorum malesef coğu şeyi.. Hatta actığım başlığı aynı şekilde aratıyorum noktasına virgülüne kadar ama yok bulamıyor.. Link aratmaya kalkıyorum verildimi diye sonuc malesef yine sıfır :)) Tabi sonucta ne oluyor konu verildi Locked yada arama yap diyorlar :D

aynen bende.özellikle geyikte.upload a uğrastığımdan fazla aramayla uğrasıyorum.
ama sonuç 0 .açtığımda hemen locked...

βèŁĩéVê ™' Alıntı:
Yanlış yazma değilde.. Cok fazla kelime arıyor yazdığımız kelimeleri parcalara bölüyor. Ben arama yaparak bulamıyorum malesef coğu şeyi.. Hatta actığım başlığı aynı şekilde aratıyorum noktasına virgülüne kadar ama yok bulamıyor.. Link aratmaya kalkıyorum verildimi diye sonuc malesef yine sıfır :)) Tabi sonucta ne oluyor konu verildi Locked yada arama yap diyorlar :D

ahaha yorumun süperdi :)

cümleyi noktasına virgülüne kadar yazarsan tabiki bulunamayacaktır. size tavsiyem en az bilinen bi kelimeyi arattırmaya çalışın.özellikle yabancı isimleri;)

tamam aramayla bulamadığınız, ama normalde var olan bi konuyu yazın

ben aramayla bulabilicekmiyim bi bakalım ;]

arama butonuna komple cümle yazılmaz arkadaşlar yanlışı burda yapıyorsunuz.

mesela örnek veriyorum ''karayip korsanları 2006'' yazmamalısınız sadece ''korsan'' yada ''karayip'' yazın hemen çıkar

diğer türlü tüm 2006 filmleri çıkar bulamazsınız ;=)

bu sadece örnekti ama eminim aynı sebeple oluyor

arkadaşlar örnek veriyorum

"sarımsagın faydaları, nelerdir ?" diye bir cümle,

"sarımsagın faydaları" diye aratırsanız çıkmaz çünkü "faydaları" kelimesinin yanında virgül var,
ama "sarımsagın nelerdir" diye aratırsanız sonuclar çıkacaktır

Yok tek kelimeyle de olmuyo ya kelimeyi yazdım mı çıkıyor 10 dan fazla sayfa insanın hepsine bakmakta içinden gelmiyo ki tamamen yazsam da bazen buluyor bazen bulamıyor bulamazsa paylaşıyom valla

Geri