Aragones gitsin mi, kalsın mı

Aragones gitsin mi, kalsın mı

• Kullanılan toplam oy
    107

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
2afmpn6.jpg

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor'a sahasında 4-1 yenildi ve 4. yenilgisini aldı.

71-72 sezonundan beri tam 37 yıl önce aynı şekilde 6 maçta 4 mağlubiyet alan Fenerbahçe bir kez daha aynı şekilde başladı. Bu sonuçlardan sonra Aragones'in görevine devam edip etmemesi de tartışılır hale geldi.

Şimdi söz sizde... Sizce Aragones gönderilmeli mi yoksa görevine devam mı etmeli?

şaka mı bu bence bu tek şıkLı bir soru
DefoL gid moruq

şaka mı bu bence bu tek şıkLı bir soru
DefoL gid moruq

Bencede ya bu adam çok biliyor yada biz çok futbol bilgisi olmayan cahilleriz diye maçı izlerken düşündüm durdum bence benim düşündüğüm daha mantıklı dakka kaç olmuş 2 sakat ve 2 zorunlu değişiklik 2side fenerbahçeye senelerdir yaramamış adam deniz ve ilhan kimse bu adamlardan gol atması beklenemezdi bu maçta defans ağırlıklı futbolcu olarak yorum sizin

ya ben göbeği seLcuk maLdonado ikiLisine emanet eden bir adama hoca demem
hoca dieninde aLnını karışLarım​

Şimdi suç sadece aragones,de öylemi ispanyayı avrupa şampiyonu yaparken kral olan bir teknik direktör nasıl olurda 3 günde yerlere vurulur söyleyecek başka söz yok sanırım

koskoca ispanyayı şampiyon ediyor fenerbahçeye gelince kimse yenmiyor pff daha sahaya oyuncuları düzgün yerleştiremyor -,- gitsin bastonuyla ülkesine... :S

ÅĻΘŇĔ ĐİÁßĻΘ;3582262' Alıntı:
Çok gereksiz bir anket.Sence kalsın diyen biri çıkarmı...

Fenerbahçe'Li oLmayan bir kaç arkadaş İşaretLemiş kaLsın diye =)
E Tabiki onLarında işine geLiyor Fenerbahçenin her maçta yeniLmesi =)

Fenerbahçe'Li oLmayan bir kaç arkadaş İşaretLemiş kaLsın diye =)
E Tabiki onLarında işine geLiyor Fenerbahçenin her maçta yeniLmesi =)

Bir TS'li olarak benim çok işime geliyor
:durdurun

Geçen sene Feldkamp için yapılan herşey bu sene Fenerin başına geliyor .
:hhmanD

Hatırlasın o Fenerliler Geçen sene Nasıl Feldkamp'la dalga geçtiklerini .
:biggrin

Uzun yıllar fenerın başında kalsın =)

Katılıyorum
:D

bunu sormaya ne gerek varrr gitsin tabikii

Şimdi suç sadece aragones,de öylemi ispanyayı avrupa şampiyonu yaparken kral olan bir teknik direktör nasıl olurda 3 günde yerlere vurulur söyleyecek başka söz yok sanırım

Kardeşim FB le ispanya milli takımı birmi tutuyorsun..

Torres mi , puyol mu , senna mı , cassillas mı var FB de ve sayamadığım bir çok yıldız ...

emin ol sende ispanyanın başında olsan ilk 4 e sokardın o takımı ...

bak zico ya adam boştan geldi takımı utanmasa ş.ligi şampiyonu yapıcaktı.... :goz:

Я@SmUsSعN ™;3583575' Alıntı:
Kardeşim FB le ispanya milli takımı birmi tutuyorsun..

Torres mi , puyol mu , senna mı , cassillas mı var FB de ve sayamadığım bir çok yıldız ...

emin ol sende ispanyanın başında olsan ilk 4 e sokardın o takımı ...

bak zico ya adam boştan geldi takımı utanmasa ş.ligi şampiyonu yapıcaktı.... :goz:

Başka Söze Ne Hacet =) Bir Tarafta Selcuklar Denizler Volkanlar - Diger Tarafta Casillaslar Puyollar Xaviler =)....

iyi bir konuya deyinmişsin arkadaşım öncelikle fener bahçe yenilgisinin sadece aragones in suçuymuş gibi söyleniyor bu tamamen yanlış bu ve diğer meçlarda yenilmemizin ilk sebebi adam eksikliğiydi ama yinede aragones te sütten çıkmış ak kaşık diil onunda bazı suçları var hele en büyük suçu takımı tanımamak ve bu sebep le son dakikalarda oyuna kimi alması gerektiğini bilmemektir ama yinede buna bakarak aragones gitsin veya kalsın diyemeyiz eğer böyle bir durumda takım tam olsaydı ve yine aynı skor olsaydı ancak ozaman karar verme vaktinin geldiğini anlarız yani aragonesin yapabileceği hiçbirşey yok ve kullandığı ifade çok doğru petrol olmayan yerden petrol çıkartamam ama yinede fenerbahçenin fenerbahçe gibi oynamamasının suçu aragones midir bilemem ancak fenerbahçe kart ve sakatlık dönemini atlatması gerekiyor ancak ondan sonra yükselebilir ki bu saatten sonra bu kötü dönemi atlatsa bile bu sezon için yeterli olacağını sanmıyorum atı alan üsküdarı çoktan geçti ve daha fenerbahçenin atı bile hazır diil at bütün atlardan hızlı koşsa bile yinede diğer atlara yetişmesi çok zor olur o yüzden bu sene için aragones kalsın diyorum çünkü birde teknik direktör deiştirirken oyalanmanın alemi yok zaten gerideyiz

Geri