Aragones GönderiLdi!!! [Tek BaşLık]

bence hiç gerek yok kawga etmeye biz sebeplerini biliorz onnarın 6-7 senede bi sesleri çkıo zaten boşwer

Orası öLede hep kazanmamız gereken macı kaybediorz. . .
Ligde yendik ne haLta yaradı. . .

Orası öLede hep kazanmamız gereken macı kaybediorz. . .
Ligde yendik ne haLta yaradı. . .

mahalle maçlarındaki çocuklar bizim takımdan daha istekli oynardı helal olsn o gökhan gönül le luganoya başkada kimse kalmasın bu takımda

insanın bir adabı var arkadaşım yorumunu yap çek git resimle konunun dışına çıkarak gergin ortam hazırlamayalım insan gibi yendiniz tebrikler çek git bjk bölümüne... şurda tadınla bir konu açtık saygı duyalım lütfen...

amacım dalga geçmek deil resim benim imza'm o yüzden çıkıyo

ben aragones suçsuz demiyorum ama 3.golde aragonezmi gökhana topu kaybet dedi

Siz şu mahkeme kararıyla aldığınız 2 şampiyonluğu çıkın 17 rakamına ulaşın sonra konuşun

En Son aLdığınız Türkiye Kupasını (M.Ö ??) NasıL aLdınız Bi Araştır BakaLım :)

Sen Hiç RenkLi TV'de Türkiye Kupası Gördün Mü YıLdıraycım =)

~SiLenT ScЯeaM~;4307268' Alıntı:
En Son aLdığınız Türkiye Kupasını (M.Ö ??) NasıL aLdınız Bi Araştır BakaLım :)

Sen Hiç RenkLi TV'de Türkiye Kupası Gördün Mü YıLdıraycım =)

Doğru ben renkli tv de bir takımın 8 tane yediğinide görmemiştim
Allah sizden razı olsun sayenizde gördük

Doğru ben renkli tv de bir takımın 8 tane yediğinide görmemiştim
Allah sizden razı olsun sayenizde gördük

geride kalan seneler boyunca yaptıkları bir elin parmaklarını geçmez ama sözleri hayal güçleri dillerine wuruo işte.

Neydi Ya Bi Atasözü SöyLemişti Bi Arkadaş

He Tamam AkLıma GeLdi "Başkasının aLetiyLe Gerdeğe GiriLmez" :):)

Hadi Soğuk SuLar Benden

16irtc6.jpg

Çavvvvvvvvvvv :):)

bu geceki maçta suçu hep aragoneste aramayın :)

savunma ve kalecinin bireysel hatalarından febe kaybetti :D

ilk onbire benmi aldım bunları bukaleci neiş salak onun yüzünden 2 gol yedik belkide ilk golü yemeseydik sonuç farklı olacaktı

bu maçıda yenseydik bjk nikahımıza alcaktık unutulmasın geçen günler

ilk onbire benmi aldım bunları bukaleci neiş salak onun yüzünden 2 gol yedik belkide ilk golü yemeseydik sonuç farklı olacaktı

aLLah aLLah

başka oyuncumu wardı ki aLdı siz daha ronaldinhonun peşindesiniz :durdurun

önce bir kadro kurun ilk 11 deil sonra hesap yapın

paf'tan oyuncuyumu ftk finalinde oynatsın

bak burda yanıldın işte para varki peşindeyiz veya değiliz dimi

başka oyuncumu varki derken ne anlatmaya çalıştın volkan yedekti ki oda yeterdi

o değilde o son dakika penaltısı neydi ....şaşı guiza da bizde coşuo ne iştir.. 6 7 atardıkta bizimkilerin şansı yoktu bugun..

Kanarya Dede’yi Gönderdi !

Fenerbahçe Yönetimi, Beşiktaş yenilgisi sonrası Luis Aragones’in ipini çekti. Gece geç saatlerde İspanyol hocanın avukatı Vicente Montes’in arandığı ve tazminat konusunu görüşmek için acilen İstanbul’a çağrıldığı öğrenildi.

Fenerbahçe’de Teknik Direktör Luis Aragones defteri kapandı. Sarı-lacivertli yönetim, Beşiktaş yenilgisi sonrası gece geç saatlerde İspanyol hocanın avukatını İstanbul’a çağırdı.

Aragones için sezon başında “Tam kafama göre bir hoca” yorumunu yapan, ligde ve Avrupa’da yaşanan hayal kırıklığına rağmen, yönetici arkadaşlarının baskılarına rağmen İspanyol teknik adama sürekli destek çıkan Başkan Aziz Yıldırım’ın alınan sonuca çok sinirlendiği ve hemen düğmeye bastığı öğrenildi.

Aragones ile yolları ayırma kararı alan ve bunu İspanyol çalıştırıcıya ileten Yıldırım, yönetici arkadaşlarına da tecrübeli hocanın avukatı Vicente Montes’i aramaları talimatını verdi. Montes’e alınan kararın bildirildiği ve tazminat konusunu görüşmek için İstanbul’a gelmesinin istendiği kaydedildi.

İspanyol hocanın özellikle kaleci Volkan Babacan’a maçtan üç saat önce ilk 11’de oynayacağını söylemesi ve yaptığı hatalı değişiklikler sonunu hazırlarken, Aragones’in hafta sonu yapılacak Antalyaspor maçında takımın başında sahaya çıkmayacağı ve yeni teknik adam arayışlarına başlandığı bildirildi.

Bu arada sarı-lacivertli ekibin aldığı başarısız sonuçlar taraftarın ve camianın da tepkisi çekerken, Başkan Aziz Yıldırım’a olan güven duygusu da zedelenmeye başladı. Final maçı öncesi şehir turu atan Fenerbahçeli yöneticiler, taraftarın protestosu ile karşılaştı. Başarısızlığı Yıldırım ve ekibine bağlayan taraftarın sert tavrı, yöneticileri bir hayli üzdü.

kaynak http://www.objektifhaber.com/yeni/objhab/default.aspx?id=2O30O187911

Geç ßiLe KaLDILaR..

Geri