Arınç'a suikast iddiası AKP tezgahı

icemen

New member
Reaction score
0
fft28_mf322446.Jpeg

Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a yönelik suikast iddialarını değerlendirirken, bunun AKP iktidarı tarafından düzenlenen bir tezgah olduğunu, bu gelişmelerin Fethullah Gülen'e bildirildiğini öne sürdü.

Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a yönelik suikast iddialarını değerlendirirken, bunun AKP iktidarı tarafından düzenlenen bir tezgah olduğunu, bu gelişmelerin Fethullah Gülen’e bildirildiğini öne sürdü.
Genç, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Arınç’a yönelik suikast iddialarının Meclis’te araştırılması çağrısında bulunarak, konu ile ilgili bir araştırma komisyonunun kurulması gerektiğini söyledi.
Genç, suikastla ilgili gelişmelerde kuşku duyduğunu ifade ederek, bunun bir tezgah olduğunu savunarak, "AKP kendini acındırmayı alışkanlık haline getirmeye başladı. TSK’nin sır saklayan bölümlerine iniliyor. Bu bilgiler de Fethullah Gülen’e ulaştırılıyor" dedi.
Türkiye’nin günlerdir suikast iddialarıyla uğraştığını kaydeden Genç, kamuoyunun aslı astarı olmayan dedikodularla oyalanma çalıştırıldığını savundu.
Genç, Başbakan Erdoğan’ın yanıtlaması istemiyle Meclis Başkanlığı’na sunduğu soru önergesinde de, "TSK tarafından Bülent Arınç’a bir suikast düzenlendiğine ilişkin bir emare var mıdır?" diye sordu.
Genç, şu soruları gündeme taşıdı:
"Başbakan olarak emrinizde olan TSK da gerekli denetimleri yaparak, gerekli her türlü bilgileri edinme yetkisine sahip iken bu yola başvurulmadan, işin içine yargıyı sokarak, polis ve askeri karşı karşıya getirerek ve hatta Bülent Arınç’a TSK’nin suikast yapacağı görüşlerine güç katan bu uygulamayı izah edebilir misiniz, Arınç’a karşı bir suikast düşünce ve eylemi olmadığı anlaşıldığında adı geçeni görevden almayı düşünüyor musunuz?"​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• KAMER.GIF
    KAMER.GIF
    26.7 KB · Görüntüleme: 10,175
zu hahahah hahaha Kamer Genç gündemin sana ihityaçı var. :hadiordan allahım sen akıl fikir ver :p

gidip evde çiçekleri sulamak vardı....!

Banada bu olay tezgah gibi geldi.TSK başka işi yok hem başbakana hem arınca hem bilmemneye suikast yapacak.pehh.TSK karalama propagandaları.

Banada bu olay tezgah gibi geldi.TSK başka işi yok hem başbakana hem arınca hem bilmemneye suikast yapacak.pehh.TSK karalama propagandaları.

Canım benim kim sana TSK yaptı dedi Allah aşkına bir göster gözünü seveyim.
TSK içine sızmış iddia edilen ergenekon örgütü onu doğuran kontgerilla hepsinin babası masonlar.
Bu iş örgüt işi bizim canımız TSK bizden ne istesin mantığa sığar mı?
Yapma gözünü seveyim....
Hiçmi mason ve dış güzlerle ilgili bilgin yok...

adam iyi yazmıs be :) fantastik türde roman falan yazmaya
baslasa iyi olur :) aslında kendi hayatını yazmaya baslasın,
kendi hayatı oldukca fantastiktir aslında :)

TSK içine sızmış iddia edilen ergenekon örgütü onu doğuran kontgerilla hepsinin babası masonlar.
Yapma gözünü seveyim....

dogru söylüyorsunuz.TSK içine sızmış olan GÜLEN ÖRGÜTÜ Üyeleri TSK'yı içeriden yıkmak, deşifre etmek için suikast senaryosu planlayıp bunu basına aksettirdiler.

Yapma gözünü seveyim....

GULYABANİ yoktuuuuuuuuurrrr..
-vardır...
yoktuuuurrrrr
-vardır...

herkes senin gibi saksıdaki çiçeği sulayacak değilya
kimide sam amcasının çiftliğini suluyor işte

dogru söylüyorsunuz.TSK içine sızmış olan GÜLEN ÖRGÜTÜ Üyeleri TSK'yı içeriden yıkmak, deşifre etmek için suikast senaryosu planlayıp bunu basına aksettirdiler.

Ya YANILIYORSAN sadece bir düşün..
Bir insan hakkında o kadar konuştunki bence hani olmazya gerçek olsa bile günaha giriyorsun emin ol.Sen zannediyorsunki iki lafla sevdiklerimizden azgeçeriz.7 cihan bir olsa dünyalar başıma yıkılsa sevdiklerimden şüphe duymam.
Peki bunun vebali nedir kardeş.

O kadar bağnazsınki kusura bakma kalbini kırmayayım diyorum ama hakikaten zorluyorsun bütün forum üyeleri şahid.
Gülen le derdin ne anlamadım heralde başından bişi geçti yaralandın yada muhabbet arasında hoşuna gitmeyen bişi oldu bi zaman.
Tavuk yumurtlamasa FG örgütü yapmıştır diyeceksin.Bak mesela benim baykal la aram iyi değildir.Ama asla aleyhinde propaganda yapmadım hoş karşılamaya çalıştım.İnsan nihayetinde beş parmak bir olmaz.Mesela pkk lılar hepsine karşı soğuğum ama gelsinler otursunlar oturdukları yerde aynı şekilde ergenekoncular otursunlar kimseye zarar vermeden ne yaparsa yapsınlar.
Ama sende harbi çocuk gibi davranıyorsun yaş 11 se tamam bişi demem.
Baykala bişi desem ya yarın tövbe edip imana gelirse heeee o zaman ortada kalırım şapada otururum.

Ha ben yanılıyorsam.Kötülemedimki küfür etmedim propaganda etmedim çünkü gücün onlarda olmadığını biliyorum.

Sen zannediyorsunki dünyadaki o kadar okulu Gülen açtı yanlış sadece vesile oldu.
Ki bugüne kadar yanılmadım.....

GULYABANİ yoktuuuuuuuuurrrr..
-vardır...
yoktuuuurrrrr
-vardır...

Yani mi izledin!!!!

"Güzel gören, güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır." (Mektubat)

önemli olan bu :utan

Kamer genç e katılıyorum,bu işin içinde bit veya pire yeniği olabilir,akp fanatikleri işinize gelmedi değilmi?

tabiki işlerine gelmez.ben deniz baykal veya başka birilerinin reklamı yapmadım burada.sadece devlet, ordu düşmanlarıyla ugraşıyorum.vatan hainleri, ABD ajanları, siyonizme hizmet edenler, dünyayı dinsizleştirip papa ile kardeş olanlar.

bu adam ALLAH MI ki ona tapınıyorsunuz?Şirk günahların en büyügüdür?Allah ile aranıza neden başka birşeyler koyuyorsunuz?

Geri