Arınç'a göre Ak Parti'nin son oy oranı

madem aynı ilaç niye iki çeşit, çünkü ucuzu fazla işe yaramaz degilmi. bir de örnek gösterirken milyonda biri gösterme geneli göster. çünkü herkesim onun kadar parası yok.senin varsa başka o zaman.

milyonda bir derken o tv de cıktıgından biliyoruz yoksa ben nerden blirim türkiyede m.ali erbil gibi birisi oldugunu medyatik oldugundan ..... bunun parayla alaksı yok adam be-de-va ilac alıyor diyorum sen parsı ver diyorsun nasıl okudun yazı merak ettim şimdi

Ertuğrul kardeşim...
Bu siteye üye olalı hayli zaman oldu ama ilk mesajımı iki buçuk yıl sonra yazacağımı hemde sevmediğim bir konu olan siyaset üzerine yazacağımı hiç tahmin etmezdim. Daha ziyade sitenin içeriğinden faydalanan, sitenin sessiz müdavimlerindenim.

İnsanlar kişilere değil partiye yada liderine oy veriyorlar. Bu düşünceniz de çok isabetli. Ankara büyükşehir belediyesi başkanlığı seçiminde başkana kızıldığı halde oylar bölünmesin diyerek verilen oylar veya son anda piyangodan çıkan keçiören belediye başkanlığı seçiminde adayı henüz tanımadan verilen oylar bu durumu bir nebze de olsa isbat ediyor. Çankayadaki yamyam mevzusu da bununla ilgili olsa gerek. Çankayadaki başkanın söylediği söz olan yamyam mevzusunu hatırlıyorum. İçimizde de çatlaklıklar var sözünün kabaca söylenmiş hali olsa gerek.

Ne olursa olsun güneşe gözlerini kapatan nasıl kendine gündüzü gece ederse yapılması gereken başkalarının hataları ardına saklanmadan ülke menfaatleri adına çalışmaktır.

Bu ülkede başbakan olacak tek adam var

O da zaten başbakan

CHP lilere duyurulur

Ergenekonun avukatı Baykal da mı bu foruma takılıyor yoksa?

Ben ondan başka avukat bilmiyorum da:durdurun

Geri