Aq Nedir ?

σѕ¢αя'ѕ™ bende fenerliim hemide fanatiq anti-quote :D
Yorumlarınıs için sağolun aq :ter:

RedDevil' Alıntı:
aq ne gibi durumlarda kullanılır?

aq, diğer bir üyenin alıntı yapmasını istemediğiniz mesajların genelde sonuna eklenir.

Mesela:

Paylaşımların için teşekkürler aq :eek:ha

...

Örneğin bu konu gibi konuları başka bir foruma taşıyan kişilerede bazen ''a.q çocukları '' denir.. :vur

Banlancaz aq :sigara:​

bu üçü hepsi ii de bu üçünü okurken koptum, ofistekiler bana bakıyor :D

eline sağlık kanka

farklı bi bakış açısı güselmiş :durdurun

çok güzel bi paylaşım
koptum aq...

Örneğin bu konu gibi konuları başka bir foruma taşıyan kişilerede bazen ''a.q çocukları '' denir..

Buda güzel olmuş a.g :)

bide bunun sie versiyonunu yazin aq hahhahaha :p

yannız konuya yorumlar acayıp komık olmus:D:Dyarıldım burda beaa:Dne guzel bı konuymus a.q:D

bir qonuda hatta bir forum geneLinde bu kadar aq quLLanıLan baska konu yoqtur heraLDe tebrikLEr :D

iqinci oLaraq da forumda hem aq diip hem bannLanmamanın güsELL bi sekLi oLmus ... zekiice bi dawranısh .. bayaaa aq dedin rhatLamıssındır Lem :D

ellerine sağlık aq...çok ii ya saolasın

arfy' Alıntı:
bir qonuda hatta bir forum geneLinde bu kadar aq quLLanıLan baska konu yoqtur heraLDe tebrikLEr :D

iqinci oLaraq da forumda hem aq diip hem bannLanmamanın güsELL bi sekLi oLmus ... zekiice bi dawranısh .. bayaaa aq dedin rhatLamıssındır Lem :D

Ooo kanqa seni buRda goRmek guseL AQ :ter: oLayı ¢özmüSün sen haDi baqaLım.. :cool:

Msne gel anlatiyim sana a.q nedir..;)

AsS@SsiN' Alıntı:
Msne gel anlatiyim sana a.q nedir..;)

duR biRas daha aÇıkLiim.. :eek:ha KimiLeri tarafından Aq Amerikan UruoLoji Sentrozomunun Beyin CerrahLarı tarafından inceLenip TeLefonu sag eLLe tutan hastaLara KonuLan tehşisdir diyor kimiLerine göReyse allahına qurban demeqmi$.. :biggrin

yapmayın aq yaw allaallaa :D

ahueheu : )))))) nys yaw ne zamandır o iki harfi kuLLanamıodum burda yasaqLanmıştı ya...şimdi boL boL kuLLanabiLirim.....aq.aq.aq.aq.aq.aq.aq.aq.aq.

oh yaaa...yasaq die kuLanamadığım ne kadar konu warsa hepsi iÇin bi kere daha...​
A.Q​

AHUEHEUEHEUEHEUEHEU : ))))))))))) :hhdil​

me|2w!sh!m' Alıntı:
ahueheu : )))))) nys yaw ne zamandır o iki harfi kuLLanamıodum burda yasaqLanmıştı ya...şimdi boL boL kuLLanabiLirim.....aq.aq.aq.aq.aq.aq.aq.aq.aq.

oh yaaa...yasaq die kuLanamadığım ne kadar konu warsa hepsi iÇin bi kere daha...​
A.Q​

AHUEHEUEHEUEHEUEHEU : ))))))))))) :hhdil​
Bencede a.q a.q a.q
ups quote yaptım A.Q :durdurun :durdurun

Geri