Apply Image Efekti

Blacksymbian

New member
Reaction score
0
Bu efekt ne yapıyor ? Bu efekt boyutları aynı olan iki resmi birbirine karıştırıyor...Evet fotoğrafların veya resimlerin ( en az iki ve ayrı ayrı pencerelerede olması gerekir ) iki veya daha fazlasını belirttiğiniz kaynak ve hedef mantığı ile mix ( karıştırma ) işleminde gayet başarılı...

1. İki adet fotoğraf seçin ve bunları photoshop ta açın..
1.jpg

2.jpg

2. Efektin uygulancağı resmi seçin ( ben bina ve gökyüzü olanı seçtim apply2.jpg ), Image menüsünden Apply Image komutunu çalıştırın. Resimdeki gibi bir menü çıkacak
3.gif

3. Evet bu kada r çok basit oldu değil mi ? Ya sonuç ? burada dikkat eidlmesi gereken nokta resimlerin ebatlarının tam olarak birbiri ile aynı olması gerekmektedir.

4.jpg

ya su kurbagalarda olmasaa!!!

kurbaların gazabına ugradık ıımi =) bişi gözükmüyo yaaa =) bıktım valls su kurbagalardan =)

bir noktayı kaçırıyorum herhalde iki resim seçiyorum dediğin menüye girdiğimde birtane resmin uzantısını gösteriyor o yüzden kullanamıyorum bu özelliği

sen nasıl yapıyorsun orasıda tartışılır

s.a arkdaşlar kurbalardan kurtulmak için kurbaresmine sağ tıklayın özellikler i seçin url (adresi) kopyalayıp yeni pencereden açın we resimleri görebilirisiniz

2 resmi aynı anda nasıl açıyorsun arkadaşım onuda anlatsana...

s@v@n@' Alıntı:
2 resmi aynı anda nasıl açıyorsun arkadaşım onuda anlatsana...

biraz kibarca pls...

ps yi açtın birinci resmi tut masa üstünden veya herhangi bi yerden sürükle ps ye bırak
ikincisinide sürükle bırak.

ps programı içinde iki ayrı pencere olacak..

yapamadım ya daha ince ayrıntıya girsenis sevinirim şimdiden tşkler)

çok sağolun yeni birşey daha öğrenmiş oldum ^^

yapamayan arkadaşlar resim formatlarınız farklıysa bu işlem olmuyor. Ben bmp ile jpg yapayım dedim olmadı - jpeg jpeg yaptım oldu :3 bilginize ^^

Geri