Apple sonunda hatayı buldu!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Yazılım ve donanım devi Apple, yeni nesil akıllı cep telefonu iPhone 4'ün sinyal sorunuyla ilgili beklenen açıklamayı yaptı.

Apple "Sinyal gücünü gösteren barlardaki dramatik düşüşün sebebini keşfettik. Hem basit, hem de şaşırtıcı bir sebebi var. Sinyal gücünü barlara dönüştüren formülde tamamen yanlış yaptığımızı keşfettik. Formülümüz çoğu koşul altında normalden 2 bar fazla gösteriyordu" açıklamasında bulundu.

iPhone'un farklı tutulduğunda sinyal gücünün düşmesini ise o an bulunulan bölgedeki sinyalin zayıflığına bağlayan Apple, bu sorunu yazılım güncellemesiyle halledeceklerini belirtti.

AT&T'nin formülüne geçecek olan Apple, iPhone 4, 3GS ve 3G'nin de bu güncellemeden etkileneceğini belirtti. iPhone'da ilk üç bar da daha kolay görülsünler diye biraz büyütülecek.

kaynak

Görüntüde ful çekecek ama gerçekte durum vahim olacak.
Birde insanlar bunu almak için kuyruğa girip dünyanın parasını ödüyorlar. Marka çılgınlığı bu olsa gerek.

Bu olay tamamen çamur atmaya kardeşim bu adamlar dokunmatik ekranın nasıl bişey olduğunu dünya ya yeniden ispat eden adamnlar millet çamur atıyor her ne kadar Amerikalıları sevmesem de yğidi öldürüp hakkını vermek lazım apple tek geçerim her ürününde gözüm kapalı alırım

Koskoca Apple böyle bi hatayı nasıl düşmüş anlamadım gitti

bu ne demek yani

sizi keriz yerine alip, size çekme gucunu 5 gostertiriyorduk,simdi her hangi bir telefon gibi 3 gostertirecegiz .

kimine de bu açiklama yetiyor,
yeterki apple olsun ne olursa olsun,vay kerizler vay

marka bir firmanın yaptığına bak.kimbilir taklitlerde neler var.yazık bize

bu ne demek yani

sizi keriz yerine alip, size çekme gucunu 5 gostertiriyorduk,simdi her hangi bir telefon gibi 3 gostertirecegiz .

kimine de bu açiklama yetiyor,
yeterki apple olsun ne olursa olsun,vay kerizler vay

arkadaşım bak bura da kimse kimseye hakeret edemez ayrıca bilgisayardan azıcık anlayan biri olsan bu dediklerime hakj verşirdin haytında mac kullanmayı bırak adını bile duymamış biri ile apple tartışacak değilim zaten

arkadaşım bak bura da kimse kimseye hakeret edemez ayrıca bilgisayardan azıcık anlayan biri olsan bu dediklerime hakj verşirdin haytında mac kullanmayı bırak adını bile duymamış biri ile apple tartışacak değilim zaten

kusura bakma kardesim,benim hic niyetim hakaret etmek degildi,sadece apple in saçmaliklarindan biktigimizi ve 3 kuru$luk $eyi 5 kuru$a alan milleti kuyuya dustugunu soylemeye çali$tik o kadar

ve bir de appleci lar'in bo$ yere met ettmelerinden biktik sadece:thumbdown:

hatasız olması lazım 1.5 milyar para sayıyo millet o cihaza

bu telefonun gerçek maliyeti 189 dolar 1000 dolara satıyrlar kara bakın.

Zamanında NOKIA böyleydi herkez ağzını açıp ayırırdı NOKIA ne derse oydu.Şimdi sıra APPLE da .Bneim memleketim gösteriş düşkünü oldugu için tabiki çekmeyen IPHONE bile havada kapacak

Geri