bahçelinin 9 sabıkası dediği şeyler o dönemki koalisyon hükümetinin bütün partilerini bağlayan meselelerdir .ayrıca iç işleri ve ekonomi ile ilgili olan olayları emcet olcaytu yani işçi partisi başkan yardımcısı tutmuş bahçelinin sabıkası olarak göstermiş . ben kitaba henüz ulaşamadım daha doğrusu seçim zamanı çıkan hiç bir şeye ben inanmıyorum . kendine yurtsever diyen partilerin milliyetçilere seçim zamanı kuyu kazmasınıda anlamıyorum . bana belgelerle açıklayabilirim dediğin şeylerin mümkünse tümünü belgelemeni rica ediyorum . eğer kaynak olarak o kitabı göstereceksen hristiyanlarda sahte kuran basmışlar şimdi onadamı inanalım . devlet bahçeli o sayılan sabıka denen olaylara bakılırsa yani o şeyler tamamen ona yıkılırsa devlet bahçeli evet haindir ama mhp ile alakası olmayan bakanlıklarda olan şeyleri mhp ye direk bağlamazsak ve önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen birinin samimiyetini görmezsek herşeye inanırız .buda bizim için bir felaket olur .
ne demek gizlice öldürtseydi ? ondan sonrada katil mhp liler diyosunuz bisey oluncada
mhp devletin kiralık katilimi . yasal yollardan gereken yapılmaya çalışıldı .125 aslan milletvekili asılsın dedi .yetmezmi .diğerleri hayır asılmasın dediler onları gördünüzmüde onlara gereken cezayı verdinizmide mhp ye hesap soruyorsunuz .bu işi mhp ye nasıl yıkmaya çalışıyorsunuz diğer partilerin davranıslarını görmeden ?
ülkücüler canını çok şeye siper etti ama kıymetleri malesef hiçbir dönemde bilinmedi .
Silahlar dağıtıldı tutuşunca etekler,
Komünist gelir diye bundan sonra kim bekler
Anlasın Ülkücünün kıymetini köpekler
Ben 'Oniki Eylül'ün nesini seveceğim
Sevmediğim gibi de devamlı söveceğim
ozan arif
son söz
nasıl yönetilmek isterseniz öyle yönetilirsiniz