Apo'yu Niye Besliyorsunuz !!

ahmet necdet sezerin teroristleri affettiğini kabul ediyorsun yani yaklasış sol terör örgütleri olan )dhkp-c pkk tikko gibi demek aynı yoldaydı tayyip erdogan ile ahmet necdet

Hayır ben böyle bir şey söylemiyorum konuyu farklı yönlere çekiyorsun şimdi sen ??
Yapılan düzenlemelerin yanlış olduğunu vurguluyorum ayrıca sol örgütlerin konu ile bağlantısına
nereden vardın ??

Biz burada dhkp-c den tikko dan falan bahsetmiyoruz konu bölücü terör örgütü
Ayrıca aynı yoldaydı demek çok yanlış olur ben izlenen yanlış politikaların terörü tekrardan
getirmiş olduğu süreçten bahsediyorum : (

apoyu asmayan tayyip erdoğan değil asmayanlar ecevit mesut yılmaz DEVLET BAHÇELİ

belgeli melgeli anlattık bu konuyu defalarca hala papağan gibi aynı şeyleri tekrar etmenizi anlamıyorum .

mhp gibi diğer partilerde idamın kalkmasına hayır deseydi apo asılmıştı şu anda .bunu beyninize sokun artık .

Tekrar söylemek ihtiyacını duydum bundan sonra gelecek hiç bir hükümet çok radikal
kararlara imza atmadıkça bölücü örgüt elebaşını asamaz eskiyi suçlamak yerine bu
problemin çözümü ile ilgili bu gün ne yapılmalı asıl onu konuşmak gerek.

bir arkadaşım imralıda askerlik yaptı adamı beslemiyolar resmen göz nuru gibi bakıyolarmış apo ( o.ç) bacısı gelmiş bigün adaya ziyarete bizimkide kuleden silahın dürbününü çıkarmış onlara bakmak için tam o anda telsizden anons geçmişler hemen silahını bırak yoksa ateş edicez die onu bırakın kardeşi için bizim kendi askerimize ateş ediceklermiş neden asamadıklarına gelince bizmi yakaladıkki biz asalım amerika yakalayım verdi eee tabi bizde emir almadan asamayız bak irana yakaladığı 9 teröristi göstermelik mahkemeye çıkarım kameraların önünde kellesini kesti ordan kaçan o.ç terörislerde bizim karokolumuza saldırdı bunları ben bile akıl edebilirken onların bunu düşünememesi beni deli ediyo çok sinirlendim şimdi bileeeeeeee
KArdeş yanlış anlamada Sen Atıyorsun bır Kere orda normal Asker Yoq Varsaa Yanaştırmazlar Ona öyle cocuk İşleri deyıl hanı arkadasın orda Olabilir ama Ne Olup Bitigini sadece Yetkililer bİlir tayip cok iyi Bilİor Mesela bakıyor ya adama:)

bahçelinin 9 sabıkası dediği şeyler o dönemki koalisyon hükümetinin bütün partilerini bağlayan meselelerdir .ayrıca iç işleri ve ekonomi ile ilgili olan olayları emcet olcaytu yani işçi partisi başkan yardımcısı tutmuş bahçelinin sabıkası olarak göstermiş . ben kitaba henüz ulaşamadım daha doğrusu seçim zamanı çıkan hiç bir şeye ben inanmıyorum . kendine yurtsever diyen partilerin milliyetçilere seçim zamanı kuyu kazmasınıda anlamıyorum . bana belgelerle açıklayabilirim dediğin şeylerin mümkünse tümünü belgelemeni rica ediyorum . eğer kaynak olarak o kitabı göstereceksen hristiyanlarda sahte kuran basmışlar şimdi onadamı inanalım . devlet bahçeli o sayılan sabıka denen olaylara bakılırsa yani o şeyler tamamen ona yıkılırsa devlet bahçeli evet haindir ama mhp ile alakası olmayan bakanlıklarda olan şeyleri mhp ye direk bağlamazsak ve önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen birinin samimiyetini görmezsek herşeye inanırız .buda bizim için bir felaket olur .

ne demek gizlice öldürtseydi ? ondan sonrada katil mhp liler diyosunuz bisey oluncada

mhp devletin kiralık katilimi . yasal yollardan gereken yapılmaya çalışıldı .125 aslan milletvekili asılsın dedi .yetmezmi .diğerleri hayır asılmasın dediler onları gördünüzmüde onlara gereken cezayı verdinizmide mhp ye hesap soruyorsunuz .bu işi mhp ye nasıl yıkmaya çalışıyorsunuz diğer partilerin davranıslarını görmeden ?

ülkücüler canını çok şeye siper etti ama kıymetleri malesef hiçbir dönemde bilinmedi .

Silahlar dağıtıldı tutuşunca etekler,
Komünist gelir diye bundan sonra kim bekler
Anlasın Ülkücünün kıymetini köpekler
Ben 'Oniki Eylül'ün nesini seveceğim
Sevmediğim gibi de devamlı söveceğim

ozan arif

son söz
nasıl yönetilmek isterseniz öyle yönetilirsiniz
FAKAT KARDEŞİM EMCET OLCAYTU NUN YAZDIĞI KİTAP TAMAMEN MHP NİN VE MECLİS TUTANAKLARININ ARŞİVİNDEN DÜZENLENMİŞ OLAN BİR KİTAP O YÜZDEN DİYORUM KESİN EMİNİM DİYE AYRICA BEN SANA TÜM SAMİMİYETİMLE BİR SORU SORUYORUM BURADA EĞER MHP APO NUN İDAMI KONUSUNDA KARDEŞİM BEN BÖYLE MECLİSİN İÇİNE EDERİM TERÖRİST BAŞINI NASIL ASMASSINIZ DEYİP SİNE-İ MİLLETE DÖNSEYDİ AKABİNDE YAPLACAK OLAN SEÇİMDE 400 MİLLETVEKİLİ İLE İKTİDARA GELİRMİYDİ GELMEZMİYDİ

parker123 e bir çift lafım vardı ama banlanmış neyse

Yorumlarda ortak kanı imralıdaki terörist örgütün elebaşının asılamıyacağı yönünde
bir de tabi senin partin benim partim muhabbeti var
yani farklılıklarımız bizi birbirimize düşman yapıyor
takım tutar gibi parti tutuyoruz

bende diyorumki bir gün asılacak
hemde sadece o değil...
başbakan bir gün Genelkurmay Başkanını arayıp
kandili alın orada tüm dağlarda tepelerde eli silahlı bir tek terörist kalmasın...
tüm teröristler gebertilecek
içerideki uzantıları da hakettikleri cezalara çarptırılacak
abd ye ve ab ye kafa tutarak hemde
bir gün dokunulmazlıklar kaldırılacak
bir gün siyasi partiler ve seçim yasaları değişecek
bir gün sülük gibi devletin kanını emen dolandırıcılar malvarlıklarına el konulacak cezalandırılacak
öyle 3-5 yıl yatıp aflada çıkamayacaklar
bir gün ekonomideki yağma düzeni son bulacak
bu ülkenin kaynakları yine bu ülke için harcanacak
bizim içimizde bu ortamı yaratacak değerli mazisi temiz dürüst çalışkan vatanını milletini seven gerçekleri ve ne yapılması gerektiğini gören bir sürü kaliteli insan var

ben inanıyorum bunların hepsi bir gün olacak
hemde çok yakında
bizler çanakkale destanını yazmış kurtuluş savaşını kazanmış insanların torunlarıyız
üç beş çapulcuya bırakmayız yurdumuzu
içeride birbirimizi yesekte...
artık birarada yaşamayı öğrenmeliyiz
hangi partiden siyasi görüşten olursak olalım

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Saygılarımla...

Geri