αqqα уєкяυ
New member
aşbakan Tayyip Erdoğan, dün akşam CNN Türk ve Kanal D ortak yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Birbirinden ilginç konuların masaya yatırıldığı programda gazeteciler, Öcalanın Nevruzda yaptığı Barış konuşması karşılığında kendisine ne verildiğini sordu. Hatta bir gazeteci Öcalan hidayete mi erdi de barış konusunda ikna oldu deyince Erdoğan şu yanıtı verdi.
Kimsenin hidayetinin kapalı olduğunu kimse söyleyemez.
11.5 metrekarelik odası var. Kendilerine 12 kanallı televizyon verdik.
Kendisini hayata dahil ettik. Orada kendi takımını da Türkiyeyi de izliyor.
Jimnastik noktasında haftada 3 gün dediler, her gün yapsın dedim.
Arkadaşlarıyla günaşırı görüşüyordu her gün 1er saat yapsın dedim.
Bu oradaki insanın yaşam koşullarını değiştirmesi açısından önemli.
Benim verdiğim vereceğim budur.
Başbakanın bu açıklamasının ardından sözcü.com.tryi telefon ve mail yağmuruna tutan vatandaşlar, 30 bin kişinin katili, 30 yıldır kendine göre bir mücadele veriyor. Madem bir televizyona ikna olacaktı ve davasından vazgeçecekti, kendisine daha önce televizyon verseydiniz de yüzlerce yeni şehit vermeseydik. Başbakanın sözlerine inanmıyoruz. Halktan gizlediği şeyler var. Açık açık pazarlıklarda ne konuşulduğunu söylesin. Bizi böyle kandırmaya çalışmasın dediler.
HABERİN VİDEOSU
kaynak
Kimsenin hidayetinin kapalı olduğunu kimse söyleyemez.
11.5 metrekarelik odası var. Kendilerine 12 kanallı televizyon verdik.
Kendisini hayata dahil ettik. Orada kendi takımını da Türkiyeyi de izliyor.
Jimnastik noktasında haftada 3 gün dediler, her gün yapsın dedim.
Arkadaşlarıyla günaşırı görüşüyordu her gün 1er saat yapsın dedim.
Bu oradaki insanın yaşam koşullarını değiştirmesi açısından önemli.
Benim verdiğim vereceğim budur.
Başbakanın bu açıklamasının ardından sözcü.com.tryi telefon ve mail yağmuruna tutan vatandaşlar, 30 bin kişinin katili, 30 yıldır kendine göre bir mücadele veriyor. Madem bir televizyona ikna olacaktı ve davasından vazgeçecekti, kendisine daha önce televizyon verseydiniz de yüzlerce yeni şehit vermeseydik. Başbakanın sözlerine inanmıyoruz. Halktan gizlediği şeyler var. Açık açık pazarlıklarda ne konuşulduğunu söylesin. Bizi böyle kandırmaya çalışmasın dediler.
HABERİN VİDEOSU
kaynak