Apo nasıl ikna oldu?

αqqα уєкяυ

New member
Reaction score
0
aşbakan Tayyip Erdoğan, dün akşam CNN Türk ve Kanal D ortak yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Birbirinden ilginç konuların masaya yatırıldığı programda gazeteciler, Öcalan’ın Nevruz’da yaptığı “Barış” konuşması karşılığında kendisine ne verildiğini sordu. Hatta bir gazeteci ‘Öcalan hidayete mi erdi de barış konusunda ikna oldu” deyince Erdoğan şu yanıtı verdi.

“Kimsenin hidayetinin kapalı olduğunu kimse söyleyemez.
11.5 metrekarelik odası var. Kendilerine 12 kanallı televizyon verdik.
Kendisini hayata dahil ettik. Orada kendi takımını da Türkiye’yi de izliyor.
Jimnastik noktasında haftada 3 gün dediler, her gün yapsın dedim.
Arkadaşlarıyla günaşırı görüşüyordu ‘her gün 1’er saat yapsın’ dedim.
Bu oradaki insanın yaşam koşullarını değiştirmesi açısından önemli.
Benim verdiğim vereceğim budur.”

Başbakan’ın bu açıklamasının ardından sözcü.com.tr”yi telefon ve mail yağmuruna tutan vatandaşlar, “30 bin kişinin katili, 30 yıldır kendine göre bir mücadele veriyor. Madem bir televizyona ikna olacaktı ve davasından vazgeçecekti, kendisine daha önce televizyon verseydiniz de yüzlerce yeni şehit vermeseydik. Başbakan’ın sözlerine inanmıyoruz. Halktan gizlediği şeyler var. Açık açık pazarlıklarda ne konuşulduğunu söylesin. Bizi böyle kandırmaya çalışmasın” dediler.

HABERİN VİDEOSU

kaynak

gitti katil geldi mağdur barış elçisi.. yalancı rte gecen sene daha biz olsak asardık demiyor muydun? daha 3 ay öncesine kadar idamı tartışmıyor muydun ne zaman bu kadar içli dışlı oldunn... gerçi bdpli vekil ağzından kaçırmıştı.. başbakan ne zaman çemkiriyorsa pkk ya kesin arkada görüşmeler oluyordur demişti..bugünün yatırımını yıllar önceden yaptılar hazırladılar.. ne diyor akp sevdalısı yazarlar eğer ergenekon tutuklamaları olmasaydı bugünlere gelemezdik.. al işte geldiğimiz noktaya bakın...

Sayın forum sahibi; l3adl3oy denen kişiyi nasıl Onursal üye yaptınız? Bu boş boş konuşan adamı siz Onursal Üye yapmış olamazsınız! Onursal Üye yaptığınız insanlar sizlerin aynasıdır. Bu adama bakarak sizler hakkında kanaat oluşturmamaya çalışıyorum ama mantıksal olarak ön teker nereden giderse arka teker oradan gider düşüncesine kapılıyorum.

Sayın forum sahibi; l3adl3oy denen kişiyi nasıl Onursal üye yaptınız? Bu boş boş konuşan adamı siz Onursal Üye yapmış olamazsınız! Onursal Üye yaptığınız insanlar sizlerin aynasıdır. Bu adama bakarak sizler hakkında kanaat oluşturmamaya çalışıyorum ama mantıksal olarak ön teker nereden giderse arka teker oradan gider düşüncesine kapılıyorum.

senin geçen gün ettiğin hakaretleri kale almadıgım içindir belki üyeliğim .. :D neyini beğenmedin yazdıklarımın açarsın bakarsın seçim zamanı miting meydanlarında yapılan konuşmalara.. burda hakaret edicegine savundugun insanların 2 tane yazısını okusaydı anlardın doğru oldugunu.. anca boş konuş...

Geri