antu çiftliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ua_elessar

New member
Reaction score
0
antu kafasına göre hareket ediyor. tuttuğu takıma tezat forumları hemen kitliyip adamı banlıyor. biri bu adama dur desin

yoq yalnışın war dostum durup duruken buradaki hiç bir mod arkadaş adam banlamaz konu kapatmaz. yalnışsın bence:eek:

Ben Antu Nun Oyle Bise Yaptigini Hic Gormedim Bence Herkese Esit Ve Tarafsiz Davraniyor.. Ama Bi Takimi Tutmasi Da Gayet Dogal..

arkadasım sen bana banlanan nickini sole bende sana neden banlandığını solim..
ole boş boş mesajlar atıp kimseyi suclama....
gs we fb bölümündeki çoğu konuyu bugün ben kapattım we konuların altına da yazdım !mesajların hepsini okuyup birkaç kişinin banlanacağını'....
ama işim çıkınca antudan rica ettim we o da bilmiyorum senin nickin ne ama bir kaç üyeyi banlattı...
ağer işim cıkmasaydı seni ben banlatıcaktım...
yani sırf birilerini karalamak için saçma sapan mesajlar yazmayın...
sen bana banlanan nickini sole ben de neden banlandığını sana tek tek açıklıyayım..!!!

yavaşşşşş....!!! bana kızdığı doğru sonuna kadar da haklıydı arada bi çıkışıoduk o da işi gereği bizi ikaz ediyor görewini yapıor aklınla knuş !!

ChAcMooL.cK' Alıntı:
arkadasım sen bana banlanan nickini sole bende sana neden banlandığını solim..
KOlay gelsin bu kadar userla uğraşmak hiç de kolay değil beeee:D :D

burada o yüzden adam banlayacak olan son kişi bile değil antu...

bu konunun içinde yeri değil. bana kızacaksınız peki kızın ama elinizi vicdanınıza koyarak kızın! sırf başka bir forumu paylaştığım için bana " köpek " diyen birine yazdığım cevaptan, banlandım!

emınım banada kızacaksınız
kapadım
forum kurallarını uygulayan yonetıcıyı sevmemenızı anlıyorum
ama prım vermıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri