Antivirus sorunum var

cobby

New member
Reaction score
0
Kaspersky 2009 sürümünü yüklemek istediğimde bilgisayarda AVG 8 (Anti virus Guard 8 ) yüklü oldugunu söyluyor Denetim masasından veya regedit te araştırdığımda ise hiçbişey bulamıyor regeditten bir ismini bulsam silecem ama localmachine windows fln die gittigimde orada yok ne yapmalıyım ?

ccleaner kullan birde uniblue registry booster programını tavsiye ediyorum registry tamir et. ccleanerda programın ismi varsa oradan kaldır.forumda ikiside var

arkadasım yanLıs yere konu actın burda yardım alamazsın GüvenLik Bölümüne (Security) konunu acarsan sana yardımcı olan olucaktır...

ccleaner kullan birde uniblue registry booster programını tavsiye ediyorum registry tamir et. ccleanerda programın ismi varsa oradan kaldır.forumda ikiside var

aynen ben bunlara bir program daha ekleyim Your uninstaller de bu işi görür. Bunları Hackhell de bulabilirsin. AVG ye ait her şeyi sil ondan sonra Kaspersky ı kurarsın.:victory

arkadasım yanLıs yere konu actın burda yardım alamazsın GüvenLik Bölümüne (Security) konunu acarsan sana yardımcı olan olucaktır...

doğru söylüyor :melek burası donanım bölümü sen yazılımdan bahsediyorsun. İlgili bölüme açarsan daha çok yardımcı olacak arkadaş bulabilirsin. :goz:

aynısı bendede olmuştu ertesi gün bidaha denedim bişey yapmadan yüklendi

AT FORMATI HİÇ UĞRAŞMA DERİM...ÇALIŞSA DA SORUN ÇIKARABİLİR GİBİME GELİO...bu arada tune up utilities 2008 programını kullanmanı tavsiye ederim...bol şans....

Ccleaner ve Uniblue hiçbir işe yaramadı hala AVG 8 diye sorun gösteriyor Format atamam çünki işyerinde kullanılan bir bilgisayar başka önerisi olan ?

En güzel Yöntem Herşeyini Yedekleyip Bilgisayarına FORMAT Atman

Geri