Anti-Türk ve Anti-İslam Siteleri HAkkında Bir İki Sey..

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
S.a Arkadaslar Ben BU Konuyu Buraya Açamak İStedim Nedeni İse BElli BÖlüme Sadece dinimizle dalga geçiyorlar türklükle dalga geçiyorlar gibi Açana Göre Gerekli Bana Göre İse O Siteleri Açanın İşbirlicileri Gibi GElmesidir. Söyle iza Edelim Arkadaslar şimdi xxxx.com diye bi anti-türk sitesi açılıyor msnden bir arkadasın sana veriyor sen msndeki arkadaslarına onlar baskalarına bu sekil bi bakıyorsunuz site hit kazanmıs bide msn yetmezmiş gibi forumlara yazıyorsunuz adamların istediği zaten bu bu sekil davranıp hit kazanıyorlar sizde msn ddağıtıp gerekse forumlara yazıp bunlara yardım ediyorsunuz arkadaslar benim sahsi isteğim bu tür siteler msnden bir arkadasınız dağıtınca onu bu yazdıklarımla bilgilendirin zaten gerekli kişiler gerekli seyleri yapmaya çalısıyorlar o tür siteler için lütfen bu tür sitleri dağıtmayamlım dağıtanları uyaralımm

Çok Güzel Bir Konu sonuna kadar haklısın Teşk ederim ilgine Sana Yakışanda Buydu

evet sonuna kadar haklısın bana da geldi tepkimi gösterdim

bencede çok ii soylemişsın kardeşım helal olsun teş..ettım boyle bı konu açtığın için

hakLısın hocam eyw..

yürü kim tutar seni :)

Geri