Anti-Pkk Grubu Kuruluyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ddos birşeydir ama denyoyla olacak iş değildir

bulursunuz bir yerden 10-15 tane güzel ssh alırsınız ddosunuzu aynı anda basarsınız dosu 3-4 gün sonra bakın siteye bandwithmi dayanır

4 Saatte 10 GB Bw yediğimiz günleri bilirim

bende varim arkadaşim

O.T' ye Benzemesin Arkada$lar Bu Olay..!

eğer saglam bi ekip olacaksa bende varım..........

evt shell üzerinden ddos saldırısı yapılırsa trafigi bitip siteyi baya bi süre etkisiz halegetirilebilir. arkadaşlar bu konuyu açtınız madem insanların ne yapıcaklarını anlatın ddos programlarını ekleyin belirli bi saat verin shell olan ddos nasıl yapar bunu anlatın ve saldıralım. bugun ilk defa 1 senedir haber izledim ve ülkemin durumu çok moralimi bozdu bu adamları internetten silelim bakalım eylem nasıl oluyormuş görsünler.

evet bencede solarizin dediği gibi ahberlerde izledim adamlar resmen ülkeyi bölmeye çalışıo birileri buna dur bizde gücümüzün yettiği yerlrde onları etkilemeliyiz!

kullanılacak programda karar kılın kullanımınıda tarif edin (sabah 8,30 akşam 20,00 arası programda online olurum pazar hariç) online saatlerim uygunsa bende varım.

baba fazla bi bilgim yok ama elimden ne gelirse her türlü yanınızdayım yeterki yapıcağım şeyi söyleyin..!

Bende Varım Ddos FAzla Anlamıyorum Ama Yardımcı Olmayı Isterım Pkk Nette Isı yok SanaL Alemden Sılelım Onları...!

beyler tasarım ve pkk dökümanları konusunda bende oldukça cok bilgi var saten webmasterlık yapıorm eger webmastera ihtiyacınız varsa ben her zmn varım pm atın yeterli

beyler isteyenler bana veya forewer arkadasimiza msnlerini pm le yollasinlar..

Kuralim GenÇler Kuralim Bu Antİpkk Olayina Herkes İmzasini Atsin..nede Olsa Sİzlerde Bİr AteŞ Tanesİ Gİbİ SÖneceksİnİz DeĞİl Mİİ__??

Hahahah
GÜldÜrmeyİm Benİ Ya Hangİ Bİrİnİz Hacklik Bİlİyorsunuz Ya...
Azhack Bİlgİsİ Olan Denİyor Sayfanin BaŞinda
Hahahahaha Yapiyorum Sİzlere
Sİz Bİrer Crak Sİnİz Ula Sİz Daha İsİmlerİ Bİlmİyorsunuz.
Denyo Launch Bu Programlami Yapacaksiniz
Sİzİn İnadiniza Kendİ Sİteme Pkk Potolari Koyİm Hackleyİn Bakem Nasil OluyomuŞ Merag Ettİmde....hahahah

Kİm GÜlmemİ Sonlandiracak Acaba
Antİpkk AntİterÖr Antİ D-hkpc Antİ Varez Antİ Hack Antİ Spell Antİ Antİ Antİ VİrÜss

Sİzce Şiklardan Hangİsİ__??????

candemirhalil' Alıntı:
Kuralim GenÇler Kuralim Bu Antİpkk Olayina Herkes İmzasini Atsin..nede Olsa Sİzlerde Bİr AteŞ Tanesİ Gİbİ SÖneceksİnİz DeĞİl Mİİ__??

Hahahah
GÜldÜrmeyİm Benİ Ya Hangİ Bİrİnİz Hacklik Bİlİyorsunuz Ya...
Azhack Bİlgİsİ Olan Denİyor Sayfanin BaŞinda
Hahahahaha Yapiyorum Sİzlere
Sİz Bİrer Crak Sİnİz Ula Sİz Daha İsİmlerİ Bİlmİyorsunuz.
Denyo Launch Bu Programlami Yapacaksiniz
Sİzİn İnadiniza Kendİ Sİteme Pkk Potolari Koyİm Hackleyİn Bakem Nasil OluyomuŞ Merag Ettİmde....hahahah

Kİm GÜlmemİ Sonlandiracak Acaba
Antİpkk AntİterÖr Antİ D-hkpc Antİ Varez Antİ Hack Antİ Spell Antİ Antİ Antİ VİrÜss

Sİzce Şiklardan Hangİsİ__??????

Sana tek bir söz söylüyorum isterlerse ban atsınlar bana ama söylemek istiyorum şerefsiz OROSPU ÇOCUGU

edit: Seni bu sayfada barındırdıkları müddetçe ben ve tanıdığım tüm arkadaşlar bu siteye bir daha girmeyecez.

Death_AngeL' Alıntı:
Sana tek bir söz söylüyorum isterlerse ban atsınlar bana ama söylemek istiyorum şerefsiz OROSPU ÇOCUGU

edit: Seni bu sayfada barındırdıkları müddetçe ben ve tanıdığım tüm arkadaşlar bu siteye bir daha girmeyecez.
+1000 kardesim bende terk ediorm bu adam ne zmn banlanır ben o zmn girerim buraya

terk etmeye hevesliyseniz gidebilirsiniz arkadaşlar kimse kimseyi tutmuyor böle adamlar derken önce burdaki site yönetimine bu konu hakında bi bahsedin sonra bi mesaj yazıcanıza karar verin pkk destekleyen veya bu yapmış oldugunu olaya karşı çıkan kimse tarafımdan her zaman sınırsız ban yemeyi hak ediyor demektir.

burayı ne kadar çok sevidiğimizi yapmış olduğumuz paylaşımlarla ispatlamış olduğumuzu sanıyorum.Biz dışarıda olan olaylara karşı çıkıyorken aramızda böylelerini bulunduruyoruz.İstenmediğimiz yerde bizde bulunmayı istemeyiz.Böyle kişilerle bilgileri paylaşmak hemde içimizde olduklarını bilerek paylaşmayı düşünmüyorum.

konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri