Anti-Emo Team :-)

benide ekleyin bu ne sacma yasam tarzı vur öldür ya

ANTİ-EMO yasasın :D bnide ekleyın bu gruba

forumda emo vardı kaçtı gitti bir daha gelmedi :)

benide alın bu takımaaaaa,,, bu emocuların bi Allah belasını versin,,, tipsizlerrrrrrrrrrrrrrrr

böyle bir grup varsa benide yazın...

lanet olsun 30 seconds to mars grubuna ...

bu grup yuzunden emolara kıl oldum... bi de taksimin ortasında balonla milletin içinde voleybol oynayan emolarında etkisi var tabii... şeytan dedi bas sigarayı balona ama şeytanı dinlememek lazım tabii :melek

bişeye benzeseler gene gam yemeyecem abi tam sopalık benide ekle oraya 3!Rk@N_55 diye eklersen sevinirim

Katılıyorum her yer Emo'ya :( Yazık gençler yazık bu halinize :(

bu yar.raklardan bizim mahalledede var. yakacam bunlarıda apartmanıda amna koyum..... ,.l..

yaz usta bizide yaz listeye

burası Türkiye. burda Türkçe konuşulur. biz Türk gençliği olarak Atatürk ilke ve inkilaplarına saygılı dinimize bağlıyız. bizde bu ülkenin vatandaşıyız diyorsanız sizden de aynı hassasiyeti bekleriz. hee bu size zor geliyorsa -özellikle Türkçe konuşma ve yazma olayı- defolun gidin bu ülkeden bizim sizin gibi kendinden bezmiş tek derdi kız tavlamak ya da günü kurtarmak olan sevgiden ve milliyetçilik duygusundan yoksun bir gençlğe ihtiyacımız yok. bende varım yaa anti-emo team için.. bugün zaten birsürü emo resmine yorum yazdım. olmasınlar ya. emolar istenmiyorsunuzzzzzz...

Geri